• понеделник, 20 мај 2024
На територија на СВР Битола санкционирани 18 возачи под дејство на алхокол

На територија на СВР Битола санкционирани 18 возачи под дејство на алхокол

Скопје, 25 февруари 2024 (МИА) - Осумнаесет возачи кои возеле под дејство на алкохол се санкциониран...

На територија на СВР Тетово санкционирани 25 возачи поради возење под дејство на алкохол 

На територија на СВР Тетово санкционирани 25 возачи поради возење под дејство на алкохол 

Скопје, 17 септември 2023 (МИА) – Вкупно 25 возачи, од кои 14 од Тетово, а 11 од Гостивар, се санкци...

Санкционирани 17 возачи под дејство на алкохол во Прилеп

Санкционирани 17 возачи под дејство на алкохол во Прилеп

Скопје, 2 септември 2023 (МИА) - Санкционирани се 17 возачи на подрачјето на Прилеп кои во текот на...

Санкционирани 15 возачи под дејство на алкохол на подрачје на СВР Битола

Санкционирани 15 возачи под дејство на алкохол на подрачје на СВР Битола

Скопје, 6 август 2023 (МИА) - Полициски службеници од СВР Битола, ноќеска во периодот од 22:00 до 04...

За возење под дејство на алкохол на територија на СВР Штип санкционирани 19 возачи

За возење под дејство на алкохол на територија на СВР Штип санкционирани 19 возачи

Скопје, 18 јуни 2023 (МИА) - Во текот на изминатата вечер (17/18.06.2023) во периодот од 23:00 до 05...

Казнети 12 возачи кои возеле под дејство на алкохол на територија на СВР Тетово

Казнети 12 возачи кои возеле под дејство на алкохол на територија на СВР Тетово

Тетово, 18 јуни 2023 (МИА) -  Полициски службеници од СВР Тетово вчеравечер и ноќеска (17/18 ју...

Санкционирани 14 возачи под дејство на алкохол на територија на СВР Битола

Санкционирани 14 возачи под дејство на алкохол на територија на СВР Битола

Скопје, 11 март 2023 (МИА) – Вкупно 14 возачи од кои шест на територијата на  Битола, седум во...

Санкционирани 135 пијани возачи

Санкционирани 135 пијани возачи

Скопје, 28 август 2022 (МИА) – Вкупно 135 возачи се казнети во текот на зајакнатата акциска контрола за...

Десет граѓани примени на Клиниката за токсикологија за новогодишната ноќ, шест малолетни

Десет граѓани примени на Клиниката за токсикологија за новогодишната ноќ, шест малолетни

Скопје, 1 јануари 2021 (МИА) - Пет мажи и пет жени биле третирани на Клиниката за токсикологија во Скоп...

Image

Остани поврзан