• среда, 19 јуни 2024
„Емирејтс“ и „Флајдубаи“ ги обновија летовите по поплавите во Дубаи

„Емирејтс“ и „Флајдубаи“ ги обновија летовите по поплавите во Дубаи

Дубаи, 20 април 2024 (МИА) - Авиокомпаниите од Дубаи, „Емирејтс“ и „Флајдубаи“, соопштија денеска де...

Нормализирано е влегувањето преку преминот Евзони, тргната блокадата на грчките земјоделци

Нормализирано е влегувањето преку преминот Евзони, тргната блокадата на грчките земјоделци

Струмица, 21 февруари 2024 (МИА) - Од синоќа од 23 часот нормализирано е влегувањето во Грција преку...

Нормализирано водоснабдувањето на „Партизанска“

Нормализирано водоснабдувањето на „Партизанска“

Скопје, 31 октомври 2023 (МИА) - Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ Скопје известува дека...

Нормализирано водоснабдувањето за корисниците од улицата „Мариовска“

Нормализирано водоснабдувањето за корисниците од улицата „Мариовска“

Скопје, 23 август 2023 ( МИА) - ЈП Водовод и Канализација - Скопје информира дека во 10:15 часот ули...

Нормализирано водоснабдувањето во Штип

Нормализирано водоснабдувањето во Штип

Штип, 17 јуни 2023 (МИА) - Поради зголемената матност на водата која пристигнува од Хидросистемот „З...

Нормализирано водоснабдувањето во Општина Аеродром

Нормализирано водоснабдувањето во Општина Аеродром

Скопје, 12 ноември 2021 (МИА) - Вечера, од 18 часот е нормализирано водоснабдувањето во Општина Аеродро...

Нормализирано водоснабдувањето во Сопиште

Нормализирано водоснабдувањето во Сопиште

Скопје, 31 јули 2021 (МИА) - Водоснабдувањето на улица 24 во Сопиште е нормализирано. Претходно, корис...

Image

Остани поврзан