• вторник, 25 јуни 2024
Мисијата на ОДИХР има повеќе од 200 набљудувачи на изборите, првичните резултати ќе ги презентира утре

Мисијата на ОДИХР има повеќе од 200 набљудувачи на изборите, првичните резултати ќе ги презентира утре

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - По посета на две избирачки места претплад...

Стирк: Ќе следиме два вида избори во ист ден, бројот на набљудувачи не е невообичаен

Стирк: Ќе следиме два вида избори во ист ден, бројот на набљудувачи не е невообичаен

Скопје, 21 март 2024 (МИА) - Канцеларијата на ОБСЕ за демократски инсти...

ОБСЕ/ОДИХР ја отвори набљудувачката мисија за претстојните двојни избори, ангажирани 320  набљудувачи

ОБСЕ/ОДИХР ја отвори набљудувачката мисија за претстојните двојни избори, ангажирани 320 набљудувачи

Скопје, 21 март 2024 (МИА) - Канцеларијата на ОБСЕ за демократски институции и чевекови права (ОДИХР...

Собраниска делегација учествуваше во набљудувањето на парламенарните избори во Полска

Собраниска делегација учествуваше во набљудувањето на парламенарните избори во Полска

Скопје, 16 октомври 2023 (МИА) - Собранска делегација во состав Игор Јанушев, Моника Зајкова и Халил...

САД ќе работат со своите партнери за воспоставување меѓународна набљудувачка мисија во Нагорно-Карабах

САД ќе работат со своите партнери за воспоставување меѓународна набљудувачка мисија во Нагорно-Карабах

Вашингтон, 27 септември 2023 (МИА) - Американскиот Стејт департмент соопшти дека ќе работи со своите...

Image

Остани поврзан