• среда, 19 јуни 2024
Конференција во Брисел: Проширувањето на ЕУ е геополитички императив

Конференција во Брисел: Проширувањето на ЕУ е геополитички императив

Брисел, 16 април 2024 (МИА) - Проширувањето на ЕУ е геополитички императив, но мора да се заснова на...

Унија на ЗМСТАС: Нема трансформација кон редовен работен однос за медицинските сестри, но и нема недостоинствени договори на дело

Унија на ЗМСТАС: Нема трансформација кон редовен работен однос за медицинските сестри, но и нема недостоинствени договори на дело

Скопје, 12 март 2024  Почитувани, по однос на актуелните информации за неисполнетит...

Казахстан ја отфрли идејата за Унија, темелена на моделот меѓу Русија и Белорусија

Казахстан ја отфрли идејата за Унија, темелена на моделот меѓу Русија и Белорусија

Астана, 26 мај 2023 (МИА) - Казахстан денеска ја отфрли можноста за приклучување кон потесна унија с...

Свечена академија по повод Меѓународната недела на сестринството

Свечена академија по повод Меѓународната недела на сестринството

Скопје, 12 мај 2023 (МИА) - Унијата на здруженија предводена од Здружението на медицински сестри, те...

Image

Остани поврзан