• недела, 26 мај 2024
МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

23 мај 2024 Скопје - Делегација на Собранието, во состав Марија Георгиевска...

МИА Најави  МКД

МИА Најави МКД

23 мај 2024 Скопје - Делегација на Собранието,...

МИА Најави - МКД

МИА Најави - МКД

20 мај 2024 Скопје - Одбележување на Денот на...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

17 мај 2024  Скопје - Стопанската комора...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

14 мај 2024 Скопје - Претседателката Гордана С...

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

13 мај 2024  Скопје - Прес-конференција н...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

13 мај 2024  Скопје - Прес-конференција на Народната банка за пролетни...

МИА Најави - Свет

МИА Најави - Свет

12 мај 2024 Вилнус - Претседателски избори во Литванија. Ба...

МИА Најави - МКД

МИА Најави - МКД

11 мај 2024  Скопје - Државната изборна к...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

8 мај 2024 Претседателски и Парламентарни избори 2024: 

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

8 мај 2024 Претседателски...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

3 мај 2024    Штип - Општина Штип ќе го одбележи денот на...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД 2 мај 2024

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

30 април 2024  Скопје - Уставниот суд орг...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

28 април 2024 Битола - Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи...

Image

Остани поврзан