• e shtunë, 22 qershor 2024
Një djalë 19-vjeçar nga fshati Nikushtak i Likovës humbi jetën në një aksident në rrugën Kumanovë - Likovë

Një djalë 19-vjeçar nga fshati Nikushtak i Likovës humbi jetën në një aksident në rrugën Kumanovë - Likovë

Kumanovë, 19 qershor 2024 (MIA) - Një djalë nga fshati Nikushtak i Likovës humbi jetën në një akside...

Në burgun e Kumanovës vetvrasje ka kryer vrasësi i Tankica Malladenovskës nga Koçani

Në burgun e Kumanovës vetvrasje ka kryer vrasësi i Tankica Malladenovskës nga Koçani

Kumanovë/Shtip 8 qershor 2024 (MIA) - Usein Rashidov, i cili vitin e kaluar në mënyrë mizore e...

AUV: Uji nga ujësjellësi në Kumanovë është i sigurt për pije

AUV: Uji nga ujësjellësi në Kumanovë është i sigurt për pije

Kumanovë, 29 maj 2024 (MIA) - Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë sot njoftoi se uji nga "Ujës...

Kumanova është në pritje të rregullshmërisë së ujit të pijshëm nga Agjencia për Ushqimi dhe Veterinari

Kumanova është në pritje të rregullshmërisë së ujit të pijshëm nga Agjencia për Ushqimi dhe Veterinari

Kumanovë, 28 maj 2024 (MIA) - Agjencia për Ushqim dhe Veterinari gjatë ditës së nesërme...

MASH: Në objektin e ri të shkollës

MASH: Në objektin e ri të shkollës "Sami Frashëri" në Kumanovë mësimin do ta ndjekin 1.200 nxënës

Kumanovë, 28 maj 2024 (MIA) - Mbi 300 milionë denarë do të kushtojë ndërtimi i objektit të destinuar...

Filloi ndërtimi i objektit të shkollës

Filloi ndërtimi i objektit të shkollës "Sami Frashëri" në Kumanovë

Kumanovë, 27 maj 2024 (MIA) - Ka filluar ndërtimi i objektit të ri shkollor të gjimnazit “Sami Frash...

Kumanovarët ende po blejnë ujë për pije, nesër do të mbërrijnë rezultatet e analizave të fundit

Kumanovarët ende po blejnë ujë për pije, nesër do të mbërrijnë rezultatet e analizave të fundit

Kumanovë, 27 maj 2024 (MIA) - Kumanovanët ende blejnë ujë për pije. Zyrtarët nga ndërmarrja publike...

Shtabi komunal për mbrojtje dhe shpëtim: Zvogëlohet turbullira e ujit, do të lëshohet gradualisht në sistem

Shtabi komunal për mbrojtje dhe shpëtim: Zvogëlohet turbullira e ujit, do të lëshohet gradualisht në sistem

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Turbullira e ujit po zvogëlohet, uji gradualisht po lëshohet në p...

Për shkak të situatës me ujin pacientët nga Kumanova do të dërgohen në spitalet dhe klinikat e Shkupit

Për shkak të situatës me ujin pacientët nga Kumanova do të dërgohen në spitalet dhe klinikat e Shkupit

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Spitali i përgjithshëm i Kumanovës pas urdhrave të Ministrisë së Shënd...

Pas reshjeve të mëdha të shiut në Kumanovë shtabi komunal me rekomandim që uji të përdoret si teknik

Pas reshjeve të mëdha të shiut në Kumanovë shtabi komunal me rekomandim që uji të përdoret si teknik

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Në mbledhje të jashtëzakonshme, sot shtabi komunal për mbrojtje dhe sh...

Tre laboratore do ta kontrollojnë ujin për pije në Kumanovë, një pjesë më e madhe e qytetit nuk ka ujë për pije

Tre laboratore do ta kontrollojnë ujin për pije në Kumanovë, një pjesë më e madhe e qytetit nuk ka ujë për pije

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Një pjesë e madhe e Kumanovës, 60 deri 70 për qind, nuk kanë ujë...

QMK: Banorët e Kumanovës të mos pinë ujin nga NP

QMK: Banorët e Kumanovës të mos pinë ujin nga NP "Ujësjellësi"

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK) paralajmëron banorët e Kumanovës që...

Reshje intensive të shiut dhe breshrit e kapluan Kumanovën

Reshje intensive të shiut dhe breshrit e kapluan Kumanovën

Kumanovë, 21 maj 2024 (MIA) - Shi i rrëmbyeshëm intensiv, bubullima, erë e fuqishme sot pasdite e ka...

Në Kumanovë për zgjedhjet presidenciale dalja deri në orën 17 është 37.66 për qind, për ato parlamentare 44.82 për qind

Në Kumanovë për zgjedhjet presidenciale dalja deri në orën 17 është 37.66 për qind, për ato parlamentare 44.82 për qind

Kumanovë, 8 maj 2024 (MIA) - Sipas të dhënave të Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ), në Kumanovë p...

Në Kumanovë për zgjedhjet presidenciale dalja deri ora 15 është 30,89 për qind, ndërsa për ato parlamentare 36,39 për qind

Në Kumanovë për zgjedhjet presidenciale dalja deri ora 15 është 30,89 për qind, ndërsa për ato parlamentare 36,39 për qind

Kumanovë, 8 maj 2024 (MIA) - Sipas të dhënave të Komisionit shtetëror të zgjedhjeve (KSHZ) në K...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR