• e enjte, 25 korrik 2024
KE siguroi 50 milionë euro ndihmë makrofinanciare për vendin

KE siguroi 50 milionë euro ndihmë makrofinanciare për vendin

 Bruksel, 10 maj 2024 (MIA)  - Komisioni Evropian siguroi kredi për Maqedoninë e Veriut në...

KE do të ndajë 1,8 miliardë euro për ndihmë humanitare për vitin 2024

KE do të ndajë 1,8 miliardë euro për ndihmë humanitare për vitin 2024

Bruksel, 12 shkurt 2024 (MIA) – Në kushte të  rritjes së nevojave për ndihma humanitare në mbar...

MPB: Janë konfiskuar 749 mjete piroteknike në Shkup, është arrestuar një person

MPB: Janë konfiskuar 749 mjete piroteknike në Shkup, është arrestuar një person

Shkup, 31 dhjetor 2023 (MIA) - Nëpunës policorë, mbrëmë në orën 19:50 në rr. "Samuilova" në Shk...

Greqia, Kroacia, Malta, Italia, Portugalia, Franca, Qiproja dhe Sllovenia kërkojnë më shumë resurse për t'u përballur me ndryshimet klimatike

Greqia, Kroacia, Malta, Italia, Portugalia, Franca, Qiproja dhe Sllovenia kërkojnë më shumë resurse për t'u përballur me ndryshimet klimatike

Athinë, 27 tetor 2023 (MIA) - Presidentët e Francës dhe Qipros dhe kryeministrat e Greqisë, Kroacisë...

Buxheti i Agjencisë së filmit nuk është shkurtuar, thotë ministrja e Kulturës

Buxheti i Agjencisë së filmit nuk është shkurtuar, thotë ministrja e Kulturës

Shkup, 21 shtator 2023 (MIA) - Buxheti i Agjencisë së filmit nuk është shkurtuar, as në këtë propozi...

Pragu minimal i investimeve IPARD po rritet, për prodhuesit e vegjël  mbështetje përmes programeve kombëtare

Pragu minimal i investimeve IPARD po rritet, për prodhuesit e vegjël mbështetje përmes programeve kombëtare

MASH : Nxënësit dhe studentët do të marrin mjete financiare në bazë të bursave dhe racionit të subvencionuar për studentë

MASH : Nxënësit dhe studentët do të marrin mjete financiare në bazë të bursave dhe racionit të subvencionuar për studentë

Shkup, 3 mars 2023 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se deri në mesin e muajit mars t...

Penov: Nuk jemi të kënaqur me angazhimin e komunave në mbledhjen e mjeteve vetanake

Penov: Nuk jemi të kënaqur me angazhimin e komunave në mbledhjen e mjeteve vetanake

Strugë, 1 mars 2023 (MIA) - Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Risto Penov sot nga Struga porositi se...

Komuna e Tetovës do t'i ndajë një milion denarë për rajonet e goditura nga tërmeti në Turqi dhe Siri

Komuna e Tetovës do t'i ndajë një milion denarë për rajonet e goditura nga tërmeti në Turqi dhe Siri

Tetovë, 7 shkurt 2023 (MIA) - Në seancën e sotme të jashtëzakonshme të nëntë Këshilli i Komunës së T...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR