• e shtunë, 15 qershor 2024
Në Lituani po mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve presidenciale

Në Lituani po mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve presidenciale

Vilnius, 26 maj 2024 (MIA) - Në Lituani sot mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve presidenciale, ndërsa...

Gordana Siljanovska - Davkova edhe zyrtarisht presidente e shtetit, KSHZ-ja publikoi rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve presidenciale

Gordana Siljanovska - Davkova edhe zyrtarisht presidente e shtetit, KSHZ-ja publikoi rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve presidenciale

Shkup, 11 maj 2024 (MIA) - Për presidente të Republikës së Maqedonisë së Veriut është zgjedhur...

KSHZ i publikoi rezultatet fillestare të zgjedhjeve presidenciale, Siljanovska Davkova me përparësi më shumë se dyfish para Pendarovskit

KSHZ i publikoi rezultatet fillestare të zgjedhjeve presidenciale, Siljanovska Davkova me përparësi më shumë se dyfish para Pendarovskit

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në konferencë për media i publikoi...

Rezultatet fillestare të KSHZ-së: Gordana Siljanovska Davkova - 61,98%, Stevo Pendarovski - 30,48%

Rezultatet fillestare të KSHZ-së: Gordana Siljanovska Davkova - 61,98%, Stevo Pendarovski - 30,48%

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Rezultatet fillestare të raundit të dytë të sotëm të zgjedhjeve presidenci...

Për fitore në rrethin e dytë të zgjedhjeve për president nevojiten 362.864 vota

Për fitore në rrethin e dytë të zgjedhjeve për president nevojiten 362.864 vota

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në vend sot mabhet rrethi i dytë i zgjed...

Raporti preliminar i CIVIL-it për zgjedhjet presidenciale: Ditë  paqësore e zgjedhjeve, garë demokratike dhe e ndershme zgjedhore

Raporti preliminar i CIVIL-it për zgjedhjet presidenciale: Ditë paqësore e zgjedhjeve, garë demokratike dhe e ndershme zgjedhore

Shkup, 25 prill 2024 Ditë e qetë zgjedhjesh, garë zgjedhore demokratike dhe e ndershme dhe &...

OSBE/ODIHR me vlerësim pozitiv për ditën e zgjedhjeve, procedurat për votim janë respektuar në masë të madhe

OSBE/ODIHR me vlerësim pozitiv për ditën e zgjedhjeve, procedurat për votim janë respektuar në masë të madhe

Shkup, 25 prill 2024 (MIA) - Raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale ka qenë konkurrues dhe votuesi...

Siljanovska Davkova dhe Pendarovski në rrethin e dytë të zgjedhjeve

Siljanovska Davkova dhe Pendarovski në rrethin e dytë të zgjedhjeve

Shkup, 25 prill 2024 (MIA) - Gordana Siljanovska Davkova e mbështe...

KSHZ pas mbi 70% të votave të numëruara: Gordana Siljanovska Davkova - 39,15%, Stevo Pendarovski - 19,19%

KSHZ pas mbi 70% të votave të numëruara: Gordana Siljanovska Davkova - 39,15%, Stevo Pendarovski - 19,19%

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet e para që Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) i publikon...

KSHZ pas numërimit të më shumë se gjysmës së votave: Gordana Siljanovska Davkova - 36,99%, Stevo Pendarovski - 18,18%

KSHZ pas numërimit të më shumë se gjysmës së votave: Gordana Siljanovska Davkova - 36,99%, Stevo Pendarovski - 18,18%

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet e para që Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) i publikon...

Rezultatet e para të KSHZ-së: Gordana Siljanovska Davkova- 35,37%, Stevo Pendarovski - 17,34%

Rezultatet e para të KSHZ-së: Gordana Siljanovska Davkova- 35,37%, Stevo Pendarovski - 17,34%

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet e para që Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) i ka publi...

Kuzeska: Zgjedhjet kaluan në atmosferë korekte dhe demokratike, i presim rezultatet fillestare

Kuzeska: Zgjedhjet kaluan në atmosferë korekte dhe demokratike, i presim rezultatet fillestare

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Zëdhënësja e LSDM-së, Bogdana Kuzeska sonte në konferencë për media inf...

Dalja në votime në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale deri në orën 18:30 është 48,46 për qind

Dalja në votime në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale deri në orën 18:30 është 48,46 për qind

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Dalja e votuesve deri në orën 18:30 nga të dhënat e përpunuara nga 3.17...

KSHZ: Dalja deri në orën 18 është 47.61 për qind

KSHZ: Dalja deri në orën 18 është 47.61 për qind

Shkup, 24 prill 2024 (MIA)- Dalja në zgjedhjet presidenciale deri në orën 18 arrin 47,61 për qind, k...

Në Veles deri në orën 17 dalja në zgjedhje ka qenë 46.12 për qind

Në Veles deri në orën 17 dalja në zgjedhje ka qenë 46.12 për qind

Veles, 24 prill 2024 (MIA) - Në 84 vendvotime në Veles dhe rajonin e Velesit nga 44.858 votues deri...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR