• e shtunë, 22 qershor 2024
Yjet e Holivudit grumbulluan 28 milionë dollarë për fushatën e Bajdenit

Yjet e Holivudit grumbulluan 28 milionë dollarë për fushatën e Bajdenit

Uashington, 16 qershor 2024 (MIA) - Një numër i madh i yjeve të Holivudit, mes të cilëve edhe X...

Kovaçevski: LSDM-ja mëson nga gabimet, por mbështetja për VMRO-DPMNE-në nënkupton kthim në të kaluarën

Kovaçevski: LSDM-ja mëson nga gabimet, por mbështetja për VMRO-DPMNE-në nënkupton kthim në të kaluarën

Koçan, 3 maj 2024 (MIA) - LSDM-ja pranoi ndëshkimin nga qytetarët në raundin e parë të zgjedhje...

Mexhiti: Prioritet i

Mexhiti: Prioritet i "Vlen" është që të jetë pjesë e qeverisë së orientuar drejt BE-së dhe NATO-s

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Bartësi i listës së kandidatëve për deputetë i Koalicionit "Vlen" në Nj...

Mickoski nga Bërvenica: Qeverinë e ardhshme do ta kryesojë VMRO-DPMNE-ja dhe koalicioni Maqedonia jote, ndërsa BDI do të shkojë në opozitë dhe do të ketë përgjegjësi

Mickoski nga Bërvenica: Qeverinë e ardhshme do ta kryesojë VMRO-DPMNE-ja dhe koalicioni Maqedonia jote, ndërsa BDI do të shkojë në opozitë dhe do të k...

Tetovë, 29 prill 2024 (MIA) - Në kuadër të fushatës parlamentare "Maqedonia sërish e jotja! Ndr...

PE filloi fushatë për nxitjen e daljes në Eurozgjedhje

PE filloi fushatë për nxitjen e daljes në Eurozgjedhje

Bruksel, 29 prill 2024 (MIA) - Parlamenti evropian prej sot e fillon fushatën për nxitjen e qyt...

Përballje parazgjedhore e kandidatëve presidencial: Me vizion dhe program të vetin premtojnë të ardhme më të mirë për shtetin, qëndrime të kundërta për ndryshimet kushtetuese

Përballje parazgjedhore e kandidatëve presidencial: Me vizion dhe program të vetin premtojnë të ardhme më të mirë për shtetin, qëndrime të kundërta pë...

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Në përballjen parazgjedhore në Servisin nacional, kandidatët presi...

Izet Mexhiti nga Berlini: Mërgata mposhti Jugosllavinë, andaj do ta mposhtë edhe BDI-në

Izet Mexhiti nga Berlini: Mërgata mposhti Jugosllavinë, andaj do ta mposhtë edhe BDI-në

Shkup, 20 prill 2024  Lideri i Lëvizjes Demokratike, njëherit edhe bartës liste në njës...

Osmani: Vota juaj nuk është vetëm zgjidhje e njëhershme, por investim për të ardhmen

Osmani: Vota juaj nuk është vetëm zgjidhje e njëhershme, por investim për të ardhmen

Kumanovë, 18 prill 2024 (MIA) - Për disa ditë do të vendosni nëse...

Lëvizja ZNAM në Kumanovë prezantoi programin

Lëvizja ZNAM në Kumanovë prezantoi programin "Manifesti për Maqedoni dinjitoze"

Kumanovë, 18 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president nga Lëvizja ZNAM, Maksim Dimitrievski d...

Kovaçevski: VMRO-DPMNE-ja nuk ka plan dhe vizion për të ardhmen, ndërsa LSDM-ja dhe koalicioni qëndrojnë të vetëm në rrugën evropiane

Kovaçevski: VMRO-DPMNE-ja nuk ka plan dhe vizion për të ardhmen, ndërsa LSDM-ja dhe koalicioni qëndrojnë të vetëm në rrugën evropiane

Gjevgjeli, 18 prill 2024 (MIA) - Vetëm LSDM-ja dhe koalicioni për të ardhmen evropiane janë opsioni...

Pendarovski: Më shumë dhemb bllokada e brendshme e shtetit në rrugën drejt BE-së

Pendarovski: Më shumë dhemb bllokada e brendshme e shtetit në rrugën drejt BE-së

Koçan, 18 prill 2024 (MIA) - Pas 17 viteve me status të vendit kandidat për anëtarësim në BE, t...

Fillon gara për deputetë, edhe pesë ditë fushatë presidenciale

Fillon gara për deputetë, edhe pesë ditë fushatë presidenciale

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) - Fushata për zgjedhjet parlamentare fillon sot me aktivitete të partive...

Jakimovski: Unë si president më së shumti do t'i përkrah mjekët e rinj, për të ndalur emigrimin e personelit mjekësor

Jakimovski: Unë si president më së shumti do t'i përkrah mjekët e rinj, për të ndalur emigrimin e personelit mjekësor

Shkup, 16 prill 2024  "Si president i Republikës së Maqedonisë dhe ajo që është më e rë...

Gashi: Do ta tejkalojmë çdo pengesë për ta bërë ndryshimin e madh

Gashi: Do ta tejkalojmë çdo pengesë për ta bërë ndryshimin e madh

Shkup, 14 prill 2024  E diela ka vazhduar të jetë me takime të ndryshme për kryetarin e...

Dita e njëmbëdhjetë e fushatës zgjedhore për zgjedhjet presidenciale

Dita e njëmbëdhjetë e fushatës zgjedhore për zgjedhjet presidenciale

Shkup, 14 prill 2024 (MIA) - Me prezantimin e programeve të takimeve me qytetarë dhe tubimeve, sot v...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR