• e shtunë, 15 qershor 2024
Jakimovski nga GROM pranon humbjen, sipas tij pushteti absolut sjell devijime dhe procese retrograde

Jakimovski nga GROM pranon humbjen, sipas tij pushteti absolut sjell devijime dhe procese retrograde

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Lideri i GROM-it i cili udhëheq koalicionin "Guximshëm për Maqedoninë", St...

Jakimovski: Zgjedhjet e sotme ishin të qeta dhe dinjitoze, vërejtje për votimin e diasporës

Jakimovski: Zgjedhjet e sotme ishin të qeta dhe dinjitoze, vërejtje për votimin e diasporës

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i koalicionit "Guximshëm për Maqedoninë" i krye...

Jakimovski: LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja udhëheqin politikë të dobët

Jakimovski: LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja udhëheqin politikë të dobët

Strumicë, 18 prill 2024 (MIA) - LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja udhëheqin një...

Stevço Jakimovski para banorëve të Ohrit i prezantoi 17-të pikat e programit parazgjedhor

Stevço Jakimovski para banorëve të Ohrit i prezantoi 17-të pikat e programit parazgjedhor

Ohër, 17 prill 2024 (MIA) - Kandidati për kryetar i Opsionit qytetar për Maqedoninë, Stevço Jakimovs...

Jakimovski: Unë si president më së shumti do t'i përkrah mjekët e rinj, për të ndalur emigrimin e personelit mjekësor

Jakimovski: Unë si president më së shumti do t'i përkrah mjekët e rinj, për të ndalur emigrimin e personelit mjekësor

Shkup, 16 prill 2024  "Si president i Republikës së Maqedonisë dhe ajo që është më e rë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR