• e shtunë, 18 maj 2024

Stevço Jakimovski para banorëve të Ohrit i prezantoi 17-të pikat e programit parazgjedhor

Stevço Jakimovski para banorëve të Ohrit i prezantoi 17-të pikat e programit parazgjedhor

Ohër, 17 prill 2024 (MIA) - Kandidati për kryetar i Opsionit qytetar për Maqedoninë, Stevço Jakimovski, sot ka zhvilluar takim me qytetarë të Ohrit, para të cilëve prezantoi shtatëmbëdhjetë pikat e programit parazgjedhor për zgjedhjet e ardhshme presidenciale.

Jakimovski po ashtu theksoi se rajoni Ohër-Strugë, si destinacion kryesor turistik në vend, duhet të marrë përkrahje të gjithanshme nga institucionet dhe presidenti i vendit për zhvillimin e turizmit, veçanërisht turizmit të nivelit të lartë dhe shfrytëzimin e të gjithë potencialeve që ka rajoni, por edhe i gjithë vendi. sa/

foto/MIA

QËNDRONI TË LIDHUR