• e enjte, 13 qershor 2024
Zgjedhjet parlamentare në Austri do të mbahen më 29 shtator

Zgjedhjet parlamentare në Austri do të mbahen më 29 shtator

Vjenë, 12 qershor 2024 (MIA) - Qeveria e Austrisë sot kumtoi se zgjedhjet parlamentare në atë vend d...

GERB kryeson në zgjedhjet në Bullgari,  por jo mjaftueshëm për qeverisje të pavarur

GERB kryeson në zgjedhjet në Bullgari, por jo mjaftueshëm për qeverisje të pavarur

Sofje, 10 qershor 2024 (MIA) - Partia e Qendrës së Djathtë të Bullgarisë GERB është në rugën e duhur...

Meloni: Është herët të flitet për një mandat të dytë të Ursula fon der Lajenit në krye të KE-së

Meloni: Është herët të flitet për një mandat të dytë të Ursula fon der Lajenit në krye të KE-së

Romë, 10 qershor 2024 (MIA) - Kryeministrja italiane Xhorxha Meloni sot deklaroi se është herët të f...

Fon der Lajen futet në pjesën e dytë të betejës për rizgjedhjen e saj

Fon der Lajen futet në pjesën e dytë të betejës për rizgjedhjen e saj

Bruksel, 10 qershor 2024 (MIA) - Pas rezultatit të mirë të Partisë Popullore Evropiane të qendrës së...

Në Hungari mbahen zgjedhje lokale dhe evropiane

Në Hungari mbahen zgjedhje lokale dhe evropiane

Budapest, 9 qershor 2024 (MIA) - Në Hungari sot mbahen zgjedhje lokale dhe zgjedhje për përfaqësues...

Zgjedhje për përbërjen e re të Parlamentit Evropian

Zgjedhje për përbërjen e re të Parlamentit Evropian

Bruksel, 9 qershor 2024 (MIA) – Me votimin e sotëm në 21 vende anëtarë të BE-së, përfundojnë zgjedhj...

Sllovenët votojnë për nëntë eurodeputetë dhe në tre referendume

Sllovenët votojnë për nëntë eurodeputetë dhe në tre referendume

Lubjanë, 9 qershor 2024 (MIA) - Votuesit sllovenë sot zgjedhin nëntë deputetë në Parlamentin Evropia...

Fillon beteja për ndarjen e portofoleve në Komisionin e ri Evropian

Fillon beteja për ndarjen e portofoleve në Komisionin e ri Evropian

Bruksel, 8 qershor 2024 (MIA) - Komisioni Evropian është organ ekzekutiv i BE-së i përbërë nga Kryet...

Gjykatësit zgjedhin dy anëtarë të rinj të Këshillit gjyqësor

Gjykatësit zgjedhin dy anëtarë të rinj të Këshillit gjyqësor

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Gjykatësit sot votojnë për dy anëtarë të rinj të Këshillit gjyqës...

Nisin zgjedhjet për anëtarë të Parlamentit Evropian

Nisin zgjedhjet për anëtarë të Parlamentit Evropian

Bruksel, 6 qershor 2024 (MIA) - Nga sot, deri të dielën në BE do të mbahen zgjedhjet për përbërje të...

Gjermania ka më së shumti votues në zgjedhjet për PE, më së paku ka Malta

Gjermania ka më së shumti votues në zgjedhjet për PE, më së paku ka Malta

Berlin, 4 qershor 2024 (MIA) - Gjermania ka numrin më të madh të qytetarëve, të cilët mund të votojn...

Bujqit mbërrijnë për demonstratë në Bruksel, shoqatat kryesore bujqësore belge nuk e mbështetën protestën

Bujqit mbërrijnë për demonstratë në Bruksel, shoqatat kryesore bujqësore belge nuk e mbështetën protestën

Bruksel, 4 qershor 2024 (MIA) - Rreth 200 traktorë nga Holanda kaluan kufirin për në Belgjikë këtë m...

Njëzet e nëntë deputetëve nga përbërja e kaluar u janë pranuar kërkesat për apanazhë, afati për parashtrim të kërkesës përfundon më 28 qershor

Njëzet e nëntë deputetëve nga përbërja e kaluar u janë pranuar kërkesat për apanazhë, afati për parashtrim të kërkesës përfundon më 28 qershor

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - Njëzet e nëntë deputetëve nga përbërja e kaluar sot Komisioni kuvendor...

BE-ja e uroi zgjedhjen e Kllaudia Shejnbaum për presidente të Meksikës

BE-ja e uroi zgjedhjen e Kllaudia Shejnbaum për presidente të Meksikës

Bruksel, 4 qershor 2024 (MIA) - Bashkimi Evropian ia uroi "zgjedhjen historike" Kllaudia Shejnb...

Protesta të reja të bujqve evropianë në Bruksel

Protesta të reja të bujqve evropianë në Bruksel

Bruksel, 4 qershor 2024 (MIA) - Për sot në Bruksel janë paralajmëruar protesta të bujqve nga më...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR