• e mërkurë, 15 maj 2024

Jakimovski: LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja udhëheqin politikë të dobët

Jakimovski: LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja udhëheqin politikë të dobët

Strumicë, 18 prill 2024 (MIA) - LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja udhëheqin një politikë të dobët, pra kokat e tyre janë të ngulura në rërë dhe nuk u përgjigjen kërcënimeve dhe shantazheve nga Osmani dhe Taravari. Unë i pyes publikisht nëse do të guxojnë t'u përgjigjen këtyre shantazheve me përgjigjen tuaj, ndërsa përgjigja është se nëse ka shantazh për përbërjen e Qeverisë, do të bëjmë koalicion të gjerë në mes të VMRO-DPMNE-së, LSDM-së dhe gjithë të tjerëve që duan të hyjnë në Qeveri. Epo, ata që duan bujrum, ata që nuk duan le të ulen jashtë", tha sot në Strumicë kandidati për president i GROM-it, Stevço Jakimovski, duke komentuar deklaratat e disa partive shqiptare për zgjedhjen e kryetarit të Kuvend dhe pjesëmarrja në Qeverinë që do të miratojë ndryshimet kushtetuese.

Sipas Jakimovskit, këtë e pret populli maqedonas dhe deri kur, siç tha ai, partitë që janë përfaqësues të popullit maqedonas do të synojnë ta poshtërojnë atë. sa/

Foto: MIA

QËNDRONI TË LIDHUR