• e hënë, 15 korrik 2024
QMK: Dhjetë zjarre në vende të hapura prej të cilëve një është ende aktiv

QMK: Dhjetë zjarre në vende të hapura prej të cilëve një është ende aktiv

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK) informon se gjatë 24 orëve të fund...

QMK: Gjatë 24 orëve 12 zjarre në ambient të hapur, katër janë ende aktive

QMK: Gjatë 24 orëve 12 zjarre në ambient të hapur, katër janë ende aktive

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit në Numrin e vetëm për raste urgjente 112 në...

Njëmbëdhjetë zjarre në ambiente të hapura gjatë 24 orëve të fundit

Njëmbëdhjetë zjarre në ambiente të hapura gjatë 24 orëve të fundit

Shkup, 18 qershor 2024 (MIA) - Njëmbëdhjetë zjarre në ambiente të hapura evidentoi Qendra për m...

QMK: Në 24 orët e fundit 1.993 thirrje në numrin 112, tre zjarre në ambient të hapur

QMK: Në 24 orët e fundit 1.993 thirrje në numrin 112, tre zjarre në ambient të hapur

Shkup, 2 qershor 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur gjithsej 1.993 thirrje në numrin e vetëm...

QMK: Në Numrin e vetëm 112 gjatë 24 orëve të fundit ka pasur 1.951 thirrje, mes të cilave edhe për shpëtimin e një gruaje të rrëzuar afër rrugës

QMK: Në Numrin e vetëm 112 gjatë 24 orëve të fundit ka pasur 1.951 thirrje, mes të cilave edhe për shpëtimin e një gruaje të rrëzuar afër rrugës

Shkup, 11 maj 2024 (MIA) - Në numrin e vetëm të emergjencës 112 në Qendrën për menaxhim me kriza (QM...

QMK: Në 24 orët e fundit 1.694 thirrje në numrin 122

QMK: Në 24 orët e fundit 1.694 thirrje në numrin 122

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - Në Qendrën për Menaxhim me Kriza, sipas ra...

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

 Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur nëntë zjarre në ambient të hapur, dy...

QMK: 16 zjarre në ambient të hapur, gjashtë janë ende aktive

QMK: 16 zjarre në ambient të hapur, gjashtë janë ende aktive

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit janë regjistruar 16 zja...

QMK: Dy zjarre në vend të hapur gjatë 24 orëve të fundit, 1.853 thirrje në 112

QMK: Dy zjarre në vend të hapur gjatë 24 orëve të fundit, 1.853 thirrje në 112

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar d...

QMK:  Nuk janë raportuar zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, 1.849 thirrje në numrin 112

QMK: Nuk janë raportuar zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, 1.849 thirrje në numrin 112

Shkup, 27 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit nuk janë raportuar zjar...

QMK: Nuk raportohen zjarre në ambiente të hapura në 24 orët e fundit, 1, 858 thirrje në 112

QMK: Nuk raportohen zjarre në ambiente të hapura në 24 orët e fundit, 1, 858 thirrje në 112

Shkup, 26 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit nuk janë regjistruar zj...

QMK: Gjashtë zjarre në vende të hapura gjatë 24 orëve të fundit, 1.953 thirrje në 112

QMK: Gjashtë zjarre në vende të hapura gjatë 24 orëve të fundit, 1.953 thirrje në 112

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar g...

QMK: Katër zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, të mos digjet bimësi dhe të pastrohen kanalet

QMK: Katër zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, të mos digjet bimësi dhe të pastrohen kanalet

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Qendra për menaxhim me kriza (QMK) ka bërë t...

QMK: Dhjetë zjarre në ambient të hapur gjatë 24 orëve të kaluara, aktiv zjarri në komunën Makedonski Brod

QMK: Dhjetë zjarre në ambient të hapur gjatë 24 orëve të kaluara, aktiv zjarri në komunën Makedonski Brod

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Qendra për menaxhim me kriza (QMK) informoi...

QMK: Dje edhe krahas shiut janë raportuar 14 zjarre, të gjitha janë shuar

QMK: Dje edhe krahas shiut janë raportuar 14 zjarre, të gjitha janë shuar

Shkup, 12 shkurt 2024 (MIA) - Ndonëse gjatë ditës së djeshme ka pasur reshje shiu pothuajse në të gj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR