• e martë, 16 korrik 2024
Në ditën e parë të majit moti i ndryshueshëm dhe më i ngrohtë, pasdite reshje lokale të shiut

Në ditën e parë të majit moti i ndryshueshëm dhe më i ngrohtë, pasdite reshje lokale të shiut

Shkup, 1 maj 2024 (MIA) - Moti sot do të jetë i ndryshueshëm me vranësira dhe i ngrohtë, me erë...

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje të përkohshme shiu

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje të përkohshme shiu

Shkup, 25 mars 2024 (MIA) - Moti sot do të jetë me vranësira të ndryshueshme me reshje të përkohshme...

Mot i ndryshueshëm me vranësira dhe periudha me diell

Mot i ndryshueshëm me vranësira dhe periudha me diell

Shkup, 14 mars 2024 (MIA) - Moti sot do të jetë i vranët me periudha me diell. Pasdite do të ketë ku...

Mot i ndryshueshëm me vranësira me shi të dobët lokal

Mot i ndryshueshëm me vranësira me shi të dobët lokal

Shkup, 20 shkurt 2024 (MIA) - Moti sot do të jetë i ndryshueshëm me vranësira me shi të dobët lokal....

Mot i vranët me periudha me diell

Mot i vranët me periudha me diell

Shkup, 2 shkurt 2024 (MIA) - Moti sot do të jetë me vranësira të ndryshueshme me periudha me diell v...

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje lokale të shiut, në pjesët malore me dëborë

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje lokale të shiut, në pjesët malore me dëborë

Shkup, 22 dhjetor 2023 (MIA) - Sinoptikët për sot njoftojnë mot të ndryshueshëm me vranësira, nga më...

Mot i ndryshueshëm me vranësira erë të lehtë jugore

Mot i ndryshueshëm me vranësira erë të lehtë jugore

Shkup, 11 dhjetor 2023 (MIA) - Moti sot paradite në pjesët perëndimore do të jetë i ndryshueshëm me...

Mot me vranësira të ndryshueshme dhe me periudha me diell

Mot me vranësira të ndryshueshme dhe me periudha me diell

Shkup, 2 dhjetor 2023 (MIA) - Moti do të jetë pjesërisht i vranët me periudha me diell dhe relativis...

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje lokale shiu

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje lokale shiu

Shkup, 2 nëntor 2023 (MIA) - Moti sot në mëngjes do të jetë me vranësira të ndryshueshme me reshje lokale shiu, pasdi...

Mot me vranësira të ndryshueshme dhe me erë

Mot me vranësira të ndryshueshme dhe me erë

Shkup, 1 nëntor 2023 (MIA) - Moti sot do të jetë me vranësira të ndryshueshme me erë të dobët deri m...

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje të përkohshme shiu

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje të përkohshme shiu

Shkup, 25 tetor 2023 (MIA) - Moti sot do të jetë i ndryshueshëm i vranët me reshje të kohëpaskohshme...

Mot i ndryshueshëm me vranësira dhe me periudha dielli

Mot i ndryshueshëm me vranësira dhe me periudha dielli

Shkup, 6 tetor 2023 (MIA) - Moti sot do të jetë i ndryshueshëm me vranësira me periudha dielli, ndër...

Ditët në vijim moti me vranësira të ndryshueshme dhe i paqëndrueshëm, lokalisht me reshje të rrëmbyeshme dhe bubullima

Ditët në vijim moti me vranësira të ndryshueshme dhe i paqëndrueshëm, lokalisht me reshje të rrëmbyeshme dhe bubullima

Shkup, 12 qershor 2023 (MIA) - Nën ndikimin e masës ajrore të lagësht dhe të paqëndrueshme, në ditët...

Gjatë periudhës së ardhshme mot me vranësira të ndryshueshme me shi dhe erë të përforcuar

Gjatë periudhës së ardhshme mot me vranësira të ndryshueshme me shi dhe erë të përforcuar

Shkup, 16 maj 2023 (MIA) - Moti nesër do të jetë me vranësira të ndryshueshme me periudha dielli dhe...

Mot i ndryshueshëm me vranësira me shi të përkohshëm

Mot i ndryshueshëm me vranësira me shi të përkohshëm

Shkup, 15 maj 2023 (MIA) - Moti sot do të jetë i ndryshueshëm me vranësira dhe më i ngrohtë me reshj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR