• e martë, 23 korrik 2024
Toshkovski: Asnjë nëpunës i policisë nuk mund të jetë anëtar i një partie politike

Toshkovski: Asnjë nëpunës i policisë nuk mund të jetë anëtar i një partie politike

 Shkup, 5 prill 2024 (MIA)  - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot...

Kallëzim penal për punë të pakujdesshme në shërbim

Kallëzim penal për punë të pakujdesshme në shërbim

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Departamenti për Kontrollë të Brendshme, Hetime Kriminalistike dhe Stand...

Një sulmues me automobil ka goditur një pikë kontrolli në Izraelin qendror, janë lënduar katër nëpunës policor

Një sulmues me automobil ka goditur një pikë kontrolli në Izraelin qendror, janë lënduar katër nëpunës policor

Tel Aviv, 4 prill 2024 (MIA) - Së paku katër policë izraelitë u lënduan në një sulm në Izraelin qend...

Pakistan: Janë vrarë dhjetë policë gjatë sulmeve terroriste në një stacion policor

Pakistan: Janë vrarë dhjetë policë gjatë sulmeve terroriste në një stacion policor

Peshavar, 5 shkurt 2024 (MIA) - Dhjetë policë janë vrarë mbrëmjen e kaluar në një sulm në stacionin...

Rreth 50 policë janë lënduar gjatë trazirave para ndeshjes në Frankfurt mes Shtutgardit dhe Ajntraktit

Rreth 50 policë janë lënduar gjatë trazirave para ndeshjes në Frankfurt mes Shtutgardit dhe Ajntraktit

Frankfurt, 26 nëntor 2023 (MIA) - Rreth 50 policë janë lënduar si pasojë e trazirave, që kanë ndodhu...

Janë sulmuar me thikë dy policë izraelitë në Jerusalemin lindor, sulmuesi është vrarë

Janë sulmuar me thikë dy policë izraelitë në Jerusalemin lindor, sulmuesi është vrarë

Jerusalem, 6 nëntor 2023 (MIA) - Dy pjesëtarë të policisë izraelite sot në mëngjes janë lënduar...

Janë suspenduar policët që pretendonin se ishin mashtruar nga një i burgosur

Janë suspenduar policët që pretendonin se ishin mashtruar nga një i burgosur

Shkup, 28 shtator 2023 (MIA) - Dy policët të cilët pretendonin se ishin mashtruar nga një i burgosur...

Shefi i EULEKS-it i shqetësuar për shkak të kërcënimeve që i marrin policët e rinjë të komunitetit serb

Shefi i EULEKS-it i shqetësuar për shkak të kërcënimeve që i marrin policët e rinjë të komunitetit serb

Prishtinë, 26 korrik 2023 (MIA) - Shefi i EULEKS-it, Xhovani Pjetro Barbano ka shprehur shqetës...

Kaminski: Polonia do të dërgojë 500 policë shtesë në kufirin me Bjellorusinë

Kaminski: Polonia do të dërgojë 500 policë shtesë në kufirin me Bjellorusinë

Varshavë, 2 korrik 2023 (MIA) - Polonia do të dërgojë 500 policë në kufirin me Bjellorusinë, deklaro...

Kurti: Përkundër gëzimit, shkelja e rëndë e Serbisë duhet qortuar

Kurti: Përkundër gëzimit, shkelja e rëndë e Serbisë duhet qortuar

Prishtinë, 26 qershor 2023 (MIA)- Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti sot ka reaguar pas lirimit të...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR