• e shtunë, 22 qershor 2024
Osmani: Nuk ka qeveri pa shumicë të dyfishtë - shumicë absolute prej 61 deputetëve plus shumicën e Badenterit

Osmani: Nuk ka qeveri pa shumicë të dyfishtë - shumicë absolute prej 61 deputetëve plus shumicën e Badenterit

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Fronti Evropian bëhet dhe bëhet opsioni...

Bujar Osmani: Fitore e thellë e Fronit Evropian, ai bëhet një lokomotivë e madhe për të ardhmen evropiane për shtetin tonë

Bujar Osmani: Fitore e thellë e Fronit Evropian, ai bëhet një lokomotivë e madhe për të ardhmen evropiane për shtetin tonë

Tetovë, 23 prill 2024 (MIA) - Kandidati presidencial i Fronitit Evropia...

"Fronti Evropian" e prezantoi programin për zgjedhjet parlamentare të quajtur "Evropa 2030"

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - "Fronti Evropian" i udhëhequr nga BDI sot në Shkup e prezantoi programi...

BDI: Fronti Europian zgjerohet edhe me Unionin Demokratik Boshnjak

BDI: Fronti Europian zgjerohet edhe me Unionin Demokratik Boshnjak

 Shkup, 1 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti dhe kryet...

Bytyqi: “Fronti Evropian” është i hapur jo vetëm për partitë politike, por edhe për të gjithë qytetarët që duan të jenë pjesë e BE-së

Bytyqi: “Fronti Evropian” është i hapur jo vetëm për partitë politike, por edhe për të gjithë qytetarët që duan të jenë pjesë e BE-së

Shkup, 12 janar 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri për Çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi tha sot se “F...

Kandidati i koalicionit evropian do të jetë fituesi në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, thotë Kovaçevski

Kandidati i koalicionit evropian do të jetë fituesi në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, thotë Kovaçevski

Shkup, 26 shtator 2023 (MIA) – Koalicioni evropian i partive që angazhohen për integrimin dhe avanci...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR