• e enjte, 25 korrik 2024
Sasho Mijallkov lirohet nga burgu të enjten

Sasho Mijallkov lirohet nga burgu të enjten

Shkup, 20 maj 2024 (MIA) - Sasho Mijallkov të enjten lirohet nga burgu me kusht që deri më 25 prill...

Gjykata e Apelit e pranoi ankesën e Mijallkovit, Gjykata Penale sërish do të vendosë për kërkesën e tij për lirim me kusht

Gjykata e Apelit e pranoi ankesën e Mijallkovit, Gjykata Penale sërish do të vendosë për kërkesën e tij për lirim me kusht

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) – Gjykata e Apelit në Shkup e pranoi ankesën e ish-drejtorit të DSK-së, Sa...

Gjykata e Apelit e pranoi ankesën për lirim me kusht të Mile Janakieskit, do të fillojë më 17 qershor

Gjykata e Apelit e pranoi ankesën për lirim me kusht të Mile Janakieskit, do të fillojë më 17 qershor

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Ankesa e Mile Janakieskit, me të cilën kërkohet lirim me kusht, është pr...

Apeli e refuzoi kërkesën e babait të Vanjës për t'u liruar nga paraburgimi

Apeli e refuzoi kërkesën e babait të Vanjës për t'u liruar nga paraburgimi

Shkup, 23 shkurt 2024 (MIA) - Gjykata e Apelit Shkup e refuzoi kërkesën e mbrojtjes së Aleksand...

Seancë e Gjykatës së Apelit pas kërkesës së babait të Vanja Gjorçeska për heqjen e masës së paraburgimit

Seancë e Gjykatës së Apelit pas kërkesës së babait të Vanja Gjorçeska për heqjen e masës së paraburgimit

Shkup, 22 shkurt 2024 (MIA) - Në Gjykatën e Apelit në Shkup sot është mbajtur seancë publike pas kër...

Gjykata e Apelit Shkup e ktheu lëndën

Gjykata e Apelit Shkup e ktheu lëndën "Talir 2" në rigjykim para gjykatës së shkallës së parë

Shkup, 26 janar 2024 (MIA) - Gjykata e Apelit Shkup, për shkak të ndryshimeve të Kodit penal në...

Gjykata e Apelit pranoi ankesat e Bekim Nezirit dhe Almir Ramdedoviqit,  hiqet masa e

Gjykata e Apelit pranoi ankesat e Bekim Nezirit dhe Almir Ramdedoviqit, hiqet masa e "arrestit shtëpiak", mbesin masat e kujdesit

Shkup, 26 janar 2024 (MIA) - Gjykata e Apelit në Shkup i pranoi ankesat e të akuzuarve Bekim Neziri...

PP ka tërhequr aktakuzën në rastin “Trevnik”

PP ka tërhequr aktakuzën në rastin “Trevnik”

Shkup, 25 janar 2024 (MIA) - Prokuroria Publike e tërhoqi aktakuzën për rastin “Trevnik” në të cilin...

Seancë publike në Gjykatën Supreme pas ankesës së gjyqtares Ola Ristova për përzgjedhjen e gjyqtarëve në Gjykatën e Apelit në Shkup

Seancë publike në Gjykatën Supreme pas ankesës së gjyqtares Ola Ristova për përzgjedhjen e gjyqtarëve në Gjykatën e Apelit në Shkup

Shkup, 28 dhjetor 2023 (MIA) - Në Gjykatën Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot është mbajtur seancë pub...

Mbrojtja në

Mbrojtja në "Lidhjen ndërkombëtare" kërkoi heqjen e aktvendimit të shkallës së parë, i akuzuari kërkon të hidhen poshtë ankesat

Shkup, 15 dhjetor 2023 (MIA) - Mbrojtja e të akuzuarve në rastin "Lidhja ndërkombëtare" sot në...

Bojan Jovanovski: Me këtë gjendje shëndetësore nuk mund të jem në burg

Bojan Jovanovski: Me këtë gjendje shëndetësore nuk mund të jem në burg

Shkup, 15 dhjetor 2023 (MIA) - I akuzuari i parë në rastin "Lidhja ndërkombëtare", Bojan Jovanovski...

Prokuroria kërkon heqjen e aktvendimit të shkallës së parë për

Prokuroria kërkon heqjen e aktvendimit të shkallës së parë për "Talir 2" dhe lënda të kthehet në rivendosje

Shkup, 23 nëntor 2023 (MIA) - Rasti "Talir 2", për të cilin në shkallë të parë u dënuan ish-kry...

Plotësohet Gjykata e Apelit në Shkup, zgjidhen tetë gjyqtarë

Plotësohet Gjykata e Apelit në Shkup, zgjidhen tetë gjyqtarë

Shkup, 15 nëntor 2023 (MIA) - Këshilli Gjyqësor i zgjodhi Gabriela Gajdova, Aleksandra Ristevska, Ve...

Këshilli Gjyqësor zgjodhi katër gjykatës nga fusha civile në Gjykatën e Apelit

Këshilli Gjyqësor zgjodhi katër gjykatës nga fusha civile në Gjykatën e Apelit

Shkup 15, nëntor 2023 (MIA) - Këshilli gjyqësor në seancën e 464- zgjodhi katër gjyqtarë të rinj nga...

Georgiev për MIA-n: Zgjedhja e gjyqtarëve në Gjykatën e Apelit Shkup është zgjedhja e parë që bëhet në përputhje me ligjin e ri për Këshillin Gjyqësor

Georgiev për MIA-n: Zgjedhja e gjyqtarëve në Gjykatën e Apelit Shkup është zgjedhja e parë që bëhet në përputhje me ligjin e ri për Këshillin Gjyqësor

Shkup, 15 nëntor 2023 (MIA) - Kjo do të jetë zgjedhja e parë e zba...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR