• e hënë, 26 shkurt 2024
Pendarovski e konteston tezën se ndryshimet në Kodin Penal janë bërë për të kthyer ish kryeministrin në vend

Pendarovski e konteston tezën se ndryshimet në Kodin Penal janë bërë për të kthyer ish kryeministrin në vend

Shkup, 12 tetor 2023 (MIA) - E kontestoj tezën se ndryshimet në Kodin Penal janë bërë që ish kryemin...

Spasovski: Pajtimi me Gruevskin duhet të nënkuptojë vetëm marrjen e përgjegjësisë për krimet e tij

Spasovski: Pajtimi me Gruevskin duhet të nënkuptojë vetëm marrjen e përgjegjësisë për krimet e tij

Shkup, 12 tetor 2023 (MIA) - Pajtimi më i mirë do të jetë kur secili do të mbajë përgjegjësi për kri...

Pendarovski: Nëse deri në fund të vitit nuk ka shumicë prej dy të tretash për ndryshimet kushtetuese, për këtë të vendosë koalicioni dhe Parlamenti i ardhshëm

Pendarovski: Nëse deri në fund të vitit nuk ka shumicë prej dy të tretash për ndryshimet kushtetuese, për këtë të vendosë koalicioni dhe Parlamenti i...

Shkup, 12 tetor 2023 (MIA) - Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski vlerëson se nëse nuk ka shumicë...

Sunak: Britania do të dërgojë forca në Mesdheun Lindor për të mbështetur Izraelin

Sunak: Britania do të dërgojë forca në Mesdheun Lindor për të mbështetur Izraelin

Londër, 12 tetor 2023 (MIA) - Britania e madhe do të dërgojë aeroplanë vëzhgimi dhe dy anije të Mari...

Erdogani ju bën thirrje aktorëve me ndikim që t'i ulin tensionet midis izraelitëve dhe palestinezëve

Erdogani ju bën thirrje aktorëve me ndikim që t'i ulin tensionet midis izraelitëve dhe palestinezëve

Ankara, 12 tetor 2023 (MIA) - Turqia u bën thirrje aktorëve me ndikim në rajon që të ulin tensionet,...

Armata izraelite njoftoi se gjatë ditëve të kaluara ka hedhur 6.000 bomba mbi Gazë

Armata izraelite njoftoi se gjatë ditëve të kaluara ka hedhur 6.000 bomba mbi Gazë

Tel Aviv, 12 tetor 2023 (MIA) - Armata izraelite njoftoi sot se që nga fillimi i luftës kundër Hamas...

Spasovski: Me dëshmi të siguruara do t'i emërojmë fajtorët për rastin

Spasovski: Me dëshmi të siguruara do t'i emërojmë fajtorët për rastin "Onkologjia" dhe do të hiqet faji nga e gjitha fella e mjekësisë

Shkup, 12 tetor 2023 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në ditarin e sotëm të...

Ambasadori austriak Pamer: Për Maqedoninë e Veriut propozojmë integrim të përshpejtuar për anëtarësim në faza para mbylljes së të gjithë kapitujve

Ambasadori austriak Pamer: Për Maqedoninë e Veriut propozojmë integrim të përshpejtuar për anëtarësim në faza para mbylljes së të gjithë kapitujve

Shkup, 12 tetor 2023 (MIA) - Nuk ka kuptim që të pritet çdo paragraf, aspekt ose çfarëdo lloj detyri...

Debati i komisionit: Lëshime në funksionimin e Onkologjisë që ndikojnë në shërbimet e pacientëve

Debati i komisionit: Lëshime në funksionimin e Onkologjisë që ndikojnë në shërbimet e pacientëve

Shkup, 12 tetor 2023 (MIA) - Një varg lëshimesh në lidhje me funksionimin e ISHP Klinikës Universita...

Arsovska e shkarkoi drejtoreshën e „Higjienës komunale“ Kosana Mazneva-Nikoliq

Arsovska e shkarkoi drejtoreshën e „Higjienës komunale“ Kosana Mazneva-Nikoliq

Shkup, 12 tetor 2023 (MIA) - Kryetarja e qytetit të Shkupit Danella Arsovska shkarkoi nga detyra dre...

Presidenti i Kirgistanit e ka ratifikuar marrëveshjen për mbrojtje të përbashkët kundërajrore me Rusinë

Presidenti i Kirgistanit e ka ratifikuar marrëveshjen për mbrojtje të përbashkët kundërajrore me Rusinë

Moskë, 12 tetor 2023 (MIA) - Presidenti i Kirgistanit Sadir Zhaparov sot e ka ratifikuar marrëveshje...

Sholc u takua me emirin e Katarit për të diskutuar për Izraelin dhe Hamasin

Sholc u takua me emirin e Katarit për të diskutuar për Izraelin dhe Hamasin

Berlin, 12 tetor 2023 (MIA) - Kancelari gjerman Olaf Sholc mbajti takim me emirin e Katarit, Sh...

Parlamenti shqiptar e votoi Rezolutën për Kosovën

Parlamenti shqiptar e votoi Rezolutën për Kosovën

Tiranë, 12 tetor 2023 (MIA) - Kuvendi i Shqipërisë sot pasdite me 101 vota "për" e votoi Rezolutën m...

Paralajmërim nga FMN: Lufta është mjegull e erët në horizont

Paralajmërim nga FMN: Lufta është mjegull e erët në horizont

Marakesh, 12 tetor 2023 (MIA) - Lufta mes Izraelit dhe Hamasit është "mjegull e re" në horizon, që k...

KB: Në tërmetin e fundit në Afganistan, 90 për qind e të vdekurve ishin gra dhe fëmijë

KB: Në tërmetin e fundit në Afganistan, 90 për qind e të vdekurve ishin gra dhe fëmijë

Nju Jork, 12 tetor 2023 (MIA) - Më shumë se 90 për qind e të vdekurve në tërmetin në Afganistan që n...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR