• e shtunë, 15 qershor 2024
Kovaçevski - Nehamer: Marrëdhënia e partneritetit dhe mbështetja nga Austria janë të rëndësishme për pozicionimin e Maqedonisë së Veriut në BE

Kovaçevski - Nehamer: Marrëdhënia e partneritetit dhe mbështetja nga Austria janë të rëndësishme për pozicionimin e Maqedonisë së Veriut në BE

  Vjenë 20 prill 2023 (MIA)

Kovaçevski: Ndryshimet kushtetuese janë vendim për të ardhmen evropiane të vendit, politikanët duhet të marrin vendime strategjike në interes të qytetarëve

Kovaçevski: Ndryshimet kushtetuese janë vendim për të ardhmen evropiane të vendit, politikanët duhet të marrin vendime strategjike në interes të qytet...

 Vjenë, 20 prill 2023 (MIA) - Përgjegjësi...

Kovaçevski-Nehamer: Bashkëpunimi ekonomik ndërmjet Austrisë dhe Maqedonisë së Veriut në një nivel të jashtëzakonshëm

Kovaçevski-Nehamer: Bashkëpunimi ekonomik ndërmjet Austrisë dhe Maqedonisë së Veriut në një nivel të jashtëzakonshëm

Vjenë, 20 prill 2023 (MIA) - Bashkëpunimi ekonomik ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Austrisë do të...

Policia britanike ka sekuestruar mbi një tonë kokainë në kanalin La Mansh

Policia britanike ka sekuestruar mbi një tonë kokainë në kanalin La Mansh

 Londër, 20 prill 2023 (MIA) - Policia kufitare britanike ka sekuestruar më shumë se një tonë k...

Marina marokene ka shpëtuar 552 emigrantë nga ujërat e Mesdheut dhe Atlantikut

Marina marokene ka shpëtuar 552 emigrantë nga ujërat e Mesdheut dhe Atlantikut

Rabat, 20 prill 2023 (MIA) – Marina marokene në ditët e fundi, në afërsi të brigjeve të Mesdheut dhe...

Qeveria serbe mori vendim për bashkëpunimin e Leskovcit me Strumicën dhe Lebanës me Krivogashtanin

Qeveria serbe mori vendim për bashkëpunimin e Leskovcit me Strumicën dhe Lebanës me Krivogashtanin

 Beograd, 20 prill 2023 (MIA) - Qeveria e Serbisë në seancën e sotme ka marrë vendime për bashk...

Ekstremistët kanë sulmuar një fshat në lindje të RD të Kongos  dhe kanë vrarë të paktën 20 persona

Ekstremistët kanë sulmuar një fshat në lindje të RD të Kongos dhe kanë vrarë të paktën 20 persona

Kinshasa, 20 prill 2023 (MIA) - Kryengritësit e Forcave Demokratike Aleate (ADF), për të cilat besoh...

Një çiklist ka humbur jetën në Gostivar, goditet nga një kamion mikser

Një çiklist ka humbur jetën në Gostivar, goditet nga një kamion mikser

Gostivar, 20 prill 2023 (MIA) - Një person ka humbur jetën në aksidentin e sotëm të komunikacionit q...

Familja e Shumaherit paralajmëron padi për kinse “intervistë” të tij gjeneruar përmes inteligjencës artificiale

Familja e Shumaherit paralajmëron padi për kinse “intervistë” të tij gjeneruar përmes inteligjencës artificiale

Munih, 20 prill 2023 (MIA) - Familj...

Kovaçevski-Nehamer: Austria është një partner i fortë ekonomik dhe mbështetës i integrimit evropian të Maqedonisë së Veriut

Kovaçevski-Nehamer: Austria është një partner i fortë ekonomik dhe mbështetës i integrimit evropian të Maqedonisë së Veriut

 Vjenë, 20 prill 2023 (MIA) - Maqedonia e Veriut dhe Austria kanë bashkëpunim të shkëlqyer poli...

Blerim Osmani emërohet drejtor i ri organizativ i Spitalit Klinik në Tetovë

Blerim Osmani emërohet drejtor i ri organizativ i Spitalit Klinik në Tetovë

Shkup, 20 prill 2023 (MIA) - Blerim Osmani është emëruar drejtor i ri organizativ i Spitalit Kl...

MIA Flesh

MIA Flesh

18:00/20 prill/2023 Shkup -

Raketa

Raketa "Starship" e "Spejs Iks" lansohet me sukses, por shpërthen pas disa minutash

 

Benzema edhe një vit në Real Madrid

Benzema edhe një vit në Real Madrid

Madrid, 20 prill 2023 (MIA) - Go...

Marrëveshja për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10d do të prezantohet para deputetëve

Marrëveshja për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10d do të prezantohet para deputetëve

Shkup, 20 prill 2023 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë së V...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR