• понеделник, 20 мај 2024
Заврши санација на повеќе улици во кумановската населба „Иго Тричковиќ“

Заврши санација на повеќе улици во кумановската населба „Иго Тричковиќ“

Куманово, 15 мај 2024 (МИА) - Заврши санацијата на повеќе улици во кумановската населба „Иго Тричков...

Почна санација на десетина улици во Куманово

Почна санација на десетина улици во Куманово

Куманово, 14 мај 2024 (МИА) - Почна поставување на бекатон на улици на различни локации во Куманово,...

Се  разубавувааат улиците на влезот во Велес

Се  разубавувааат улиците на влезот во Велес

Велес, 29 април 2024 (МИА) - Завршија  градежни активности за реконструкција со бехатон плочки...

Без вода корисниците од неколку улици во Шуто Оризари

Без вода корисниците од неколку улици во Шуто Оризари

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Поради уличен дефект од ф 100мм на бул. „Македонско-Косовска Бригада“...

Бочварски: Обезбедивме околу милион евра за реконструкција и изградба на инфраструктура во општина Кочани

Бочварски: Обезбедивме околу милион евра за реконструкција и изградба на инфраструктура во општина Кочани

Кочани, 12 април 2024 (МИА) – Министерството за транспорт и врски обезб...

Бочварски: Вложивме 1,1 милион евра за подобрување на локалната патна инфраструктура во Велес 

Бочварски: Вложивме 1,1 милион евра за подобрување на локалната патна инфраструктура во Велес 

Скопје, 8 април 2024 (МИА) - Инвестициите во инфраструктурата се од клу...

Без вода утре неколку улици во Скопје

Без вода утре неколку улици во Скопје

Скопје, 2 април 2024 (МИА) - Поради изведување приклучок од Ф-80 мм на улицата „Јосиф Јосифовски Све...

Се реконструираат улици во кумановското село Проевце

Се реконструираат улици во кумановското село Проевце

Куманово, 30 март 2024 (МИА) - Почна реконструкција на три улици во кумановското село Проевце. Од оп...

Китански: Во тек изградба на патишта во селските средини

Китански: Во тек изградба на патишта во селските средини

Пехчево, 29 март 2024 (МИА) - Почна изградбата на крак од улица број 1...

Анима мунди: Јавна пофалба на Општина Гази Баба, единствена во Скопје го препознава проблемот со бездомните животни

Анима мунди: Јавна пофалба на Општина Гази Баба, единствена во Скопје го препознава проблемот со бездомните животни

Скопје, 26 март 2024  Поразително е да се знае дека на територија на Град Скопје, единс...

Прекинато водоснадбување за корисници од неколку скопски улици

Прекинато водоснадбување за корисници од неколку скопски улици

Скопје, 26 март 2024 (МИА) - Поради двоење во водоводна шахта од ф 1” на улица „Мексичка“ бр.9, прек...

Арсовска на увид на новопроектирани улици во местото Криви Дол во општина Карпош

Арсовска на увид на новопроектирани улици во местото Криви Дол во општина Карпош

Скопје, 25 март 2024 Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска заедно со екипи од Сек...

Почна санација на улици во три населби во Куманово

Почна санација на улици во три населби во Куманово

Куманово, 23 март 2024 (МИА) - Почна асфалтирање на улици во приградски населби во Куманово, соопшти...

Во Кисела Вода се реконструираат улици со вкупна површина од 3 000 метри квдаратни

Во Кисела Вода се реконструираат улици со вкупна површина од 3 000 метри квдаратни

Скопје, 20 март 2024 (МИА) - Реконструктивен зафат на површина од 3 028 квадрати се одвива на неколк...

Асфалтирање повеќе улици во Куманово 

Асфалтирање повеќе улици во Куманово 

Куманово, 19 март 2024 (МИА) - Повеќе улици се реконструираат во Куманово, соопштија денеска од Сект...

Image

Остани поврзан