• недела, 26 мај 2024
Сиљановска-Давкова: Време е за единство - ќе ја оправдам довербата и ќе ги инспирирам жените 

Сиљановска-Давкова: Време е за единство - ќе ја оправдам довербата и ќе ги инспирирам жените 

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - Изјавувам дека функцијата претседател на Ма...

Сиљановска-Давкова утре ќе го почне претседателскиот мандат со свечена изјава во Собранието

Сиљановска-Давкова утре ќе го почне претседателскиот мандат со свечена изјава во Собранието

Скопје, 11 мај 2024 (МИА) - Новоизбраната претседателка на државата Гордана Сиљановска-Давкова утре...

Свечена изјава на новиот член на Советот на јавните обвинители Башким Бесими пред Митрески

Свечена изјава на новиот член на Советот на јавните обвинители Башким Бесими пред Митрески

Скопје, 2 април 2024 (МИА) -  Башким Бесими, член на Советот на ја...

Свечена изјава на новиот член на ДИК Абдуш Демири

Свечена изјава на новиот член на ДИК Абдуш Демири

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Новоизбраниот член на Државната изборна ком...

Замениците министри и дополнителните заменици министри дадоа свечена изјава

Замениците министри и дополнителните заменици министри дадоа свечена изјава

Скопје, 28 јануари 2024 (МИА) - Во Собранието на Република Северна Македонија попладнево новите заме...

Новоизбраните судии во Апелациониот суд Скопје дадоа свечена изјава пред Судскиот совет

Новоизбраните судии во Апелациониот суд Скопје дадоа свечена изјава пред Судскиот совет

Скопје, 18 јануари 2024 (МИА) – Новоизбраните судии во Апелациониот суд...

Новоизбраниот член на Советот на ЈО, Јелена Догазанска-Колева даде свечена изјава во Собранието

Новоизбраниот член на Советот на ЈО, Јелена Догазанска-Колева даде свечена изјава во Собранието

Скопје, 28 декември 2023 (МИА) – Новоизбраната членка на Советот на јавните обвинители на Република...

Шест нови судии дадоа свечени изјави пред Судски совет

Шест нови судии дадоа свечени изјави пред Судски совет

Скопје, 9 октомври 2023 (МИА) - Шест нови судии денеска дадоа свечени изјави пред Судскиот совет. Ов...

Новоизбраните судии во Основен Кривичен суд – Скопје потпишаа свечена изјава во Судски совет

Новоизбраните судии во Основен Кривичен суд – Скопје потпишаа свечена изјава во Судски совет

Скопје, 1 септември 2023 (МИА) - Новоизбраните судии во Основен Кривичен суд – Скопје денеска потпиш...

Основните јавни обвинителства во државава ќе добијат 18 нови јавни обвинители кои денеска дадоа свечена изјава

Основните јавни обвинителства во државава ќе добијат 18 нови јавни обвинители кои денеска дадоа свечена изјава

Скопје, 30 мај 2023 (МИА) - Свечена изјава дека во вршењето на функцијата јавен обвинител ќе го почи...

Image

Остани поврзан