• понеделник, 17 јуни 2024
Просечната нето плата во февруари 39 276 денари

Просечната нето плата во февруари 39 276 денари

Скопје, 23 април 204 (МИА) -  Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во февруари г...

Просечната плата во октомври  38.843 денари

Просечната плата во октомври 38.843 денари

Скопје, 21 декември 2023 (МИА) - Просечната исплатена нето-плата по вработен во октомври годинава из...

Просечната нето-плата во јуни 36.527 денари 

Просечната нето-плата во јуни 36.527 денари 

Скопје, 21 август 2023 (МИА) - Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во јуни годинава...

Нето платата во декември  34 364 денари

Нето платата во декември 34 364 денари

Скопје, 22 февруари 2023 (МИА) - Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во декември...

Просечната нето-плата во јули 31 812 денари

Просечната нето-плата во јули 31 812 денари

Скопје, 21 септември 2022 (МИА) - Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во јули годинава...

Просечната нето плата во јуни 31 869 денари

Просечната нето плата во јуни 31 869 денари

Скопје, 19 август 2022 (МИА) -  Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во јуни годинава из...

Image

Остани поврзан