• среда, 17 јули 2024
Прекин во водоснабдување во неколку улици во Крњево

Прекин во водоснабдување во неколку улици во Крњево

Скопје, 13 ноември 2023 (МИА) - ЈП Водовод и канализација - Скопје денеска информира дека поради ули...

Kамења, метална решетка и најлон ставени во доводот за вода за село Крњево

Kамења, метална решетка и најлон ставени во доводот за вода за село Крњево

Кавадарци, 9 октомври 2022 (МИА) - Непознато лице во доводот за вода за кавадаречкото с...

Жителите на Крњево и Кале добиваат нов пензионерски клуб

Жителите на Крњево и Кале добиваат нов пензионерски клуб

Скопје, 27 септември 2022(МИА)-Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски, заедно со пензионе...

Image

Остани поврзан