• среда, 22 мај 2024
На ГП Табановце влегле над 1 700 и излегле над 2 600 граѓани

На ГП Табановце влегле над 1 700 и излегле над 2 600 граѓани

Куманово, 2 март 2024 (МИА) - Од полноќ до 10:30 часот утрово на граничниот премин Табановце влегле...

Жител на Табановце физички нападнал вработен во отсекoт за управни работи - Куманово

Жител на Табановце физички нападнал вработен во отсекoт за управни работи - Куманово

Куманово, 27 февруари 2024 (МИА) - Жител на Табановце физички нападнал...

Околу 6. 700 граѓани влегле и излегле од ГП „Табановце“ од полноќ до 13 часот

Околу 6. 700 граѓани влегле и излегле од ГП „Табановце“ од полноќ до 13 часот

Куманово, 3 февруари 2024 (МИА) - Приближно 6.700 граѓани, македонски и...

Над  34.000 македонски и над 12.000 странски државјани влегле во земјава минатиот викенд на ГП Табановце

Над 34.000 македонски и над 12.000 странски државјани влегле во земјава минатиот викенд на ГП Табановце

Куманово, 26 декември 2023 (МИА) - Изминатиот викенд во државава преку Граничниот премин Табановце в...

На Табановце се чека 40 минути за влез и излез од државата

На Табановце се чека 40 минути за влез и излез од државата

Скопје, 27 август 2023 (МИА) - Поради зголемена фреквенција на возила на Граничниот премин Табановце...

На ГП Табановце се чека 40 минути за влез и излез од државата

На ГП Табановце се чека 40 минути за влез и излез од државата

Скопје, 26 август 2023 (МИА) – Поради зголемена фреквенција на возила на Граничниот премин Табановце...

На граничниот премин Табановце се чека 40 минути

На граничниот премин Табановце се чека 40 минути

Скопје, 25 август 2023 (МИА) - На граничниот премин Табановце се бележи зголемена фрекфенција на воз...

На „Табановце“ за влез и за излез од државата се чека околу 40 минути

На „Табановце“ за влез и за излез од државата се чека околу 40 минути

Скопје, 24 август 2023 (МИА) - Зголемена фреквенцијата на возила на ГП Табановце за влез и за излез...

Околу половина час се чека за влез и за излез во земјава на Табановце и на Богородица

Околу половина час се чека за влез и за излез во земјава на Табановце и на Богородица

Скопје, 22 август 2023 (МИА) - На граничните премини Табановце и Богородица изутринава времето на че...

На Табановце за излез од државава се чека околу половина час

На Табановце за излез од државава се чека околу половина час

Скопје, 11 август 2023 (МИА) - На граничниот премин Табановце поради зголемена фреквенција на возила...

На „Табановце“ за влез и излез од државата се чека околу половина час

На „Табановце“ за влез и излез од државата се чека околу половина час

Скопје, 10 август 2023 (МИА) - На граничниот премин „Табановце“ е зголемена фреквенцијата на возила,...

На „Табановце“ се чека половина час

На „Табановце“ се чека половина час

Скопје, 10 август 2023 (МИА) - На граничниот премин Табановце утринава има зголемена фреквенција на...

На Табановце се чека околу 30 минути

На Табановце се чека околу 30 минути

Скопје, 9 август 2023 (МИА) - На граничниот премин Табановце се бележи зголемена фреквенција на вози...

Приведено едно лице, пред село Табановце во „фолксваген пасат“ пронајдени 10 лица мигранти

Приведено едно лице, пред село Табановце во „фолксваген пасат“ пронајдени 10 лица мигранти

Скопје, 8 август 2023 (МИА) - На автопатот Куманово – Граничен премин „Табановце“, пред село Табанов...

На  „Богородица“ и „Табановце“ за излез од државата се чека околу еден час

На „Богородица“ и „Табановце“ за излез од државата се чека околу еден час

Скопје, 7 август 2023 (МИА) - На граничните премини „Богородица“ и „Табановце“, поради зголемена фре...

Image

Остани поврзан