• понеделник, 17 јуни 2024
АВМУ: Од полноќ изборен молк, престанува медиумското претставување на учесниците во изборната кампања

АВМУ: Од полноќ изборен молк, престанува медиумското претставување на учесниците во изборната кампања

Скопје, 6 мај 2024 (МИА) - Од вечерва на полноќ почнува изборниот молк за претседателските и за парл...

АВМУ: Од вечерва на полноќ почнува изборниот молк

АВМУ: Од вечерва на полноќ почнува изборниот молк

Скопје, 22 април 2024 (МИА) - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ)  потс...

Изборен молк во Бугарија пред утрешното гласање на петите парламентарни избори во последните две години

Изборен молк во Бугарија пред утрешното гласање на петите парламентарни избори во последните две години

Софија, 1 април 2023 (МИА) - Во...

На полноќ почнува изборниот молк во пресрет на претседателските избори во Црна Гора

На полноќ почнува изборниот молк во пресрет на претседателските избори во Црна Гора

Подгорица, 31 март 2023 (МИА) -...

Изборен молк во Црна Гора во пресрет на утрешните претседателски избори

Изборен молк во Црна Гора во пресрет на утрешните претседателски избори

Подгорица, 18 март 2023 (МИА) - Во пресрет на утр...

Image

Остани поврзан