• недела, 14 јули 2024
Британскиот воен аташе во Москва прогласен за персона нон грата

Британскиот воен аташе во Москва прогласен за персона нон грата

Москва, 16 мај 2024 (МИА) - Британското воено аташе во Москва, Андријан Когил, е прогласен за персон...

Новите британски визни прописи принудуваат илјадници Италијанци да ја напуштат земјата

Новите британски визни прописи принудуваат илјадници Италијанци да ја напуштат земјата

Лондон, 10 април 2024 (МИА) - Илјадници млади Италијанци, кои главно се вработени во угостителството...

Хутите им наредија на американските и британските државјани да го напуштат Јемен во рок од 30 дена

Хутите им наредија на американските и британските државјани да го напуштат Јемен во рок од 30 дена

Аден, 24 јануари 2024 (МИА) - Јеменските Хути им наредија на американскиот и британскиот персонал на...

Image

Остани поврзан