• среда, 19 јуни 2024
Божилов и Павловиќ апсолутни победници на 4. Стопанска Триоги триатлон

Божилов и Павловиќ апсолутни победници на 4. Стопанска Триоги триатлон

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - Апсолутни победници на четвртиот „Stopanska Triogy Triathlon“ што се одр...

Стопанска Триоги триатлон утре во Скопје, посебен режим на сообраќајот

Стопанска Триоги триатлон утре во Скопје, посебен режим на сообраќајот

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Вкупно 300 учесници од шест земји се пријавени за 4. Стопанска Триоги тр...

Натпревари на Олимпијадата 2024 може да бидат откажани поради загадувањето на Сена

Натпревари на Олимпијадата 2024 може да бидат откажани поради загадувањето на Сена

Париз, 10 април 2024 (МИА) - Претседателот на организацискиот одбор за Олимпијадата во Париз, Тони Е...

АСОМ со поддршка за триатлонецот Кутаноски

АСОМ со поддршка за триатлонецот Кутаноски

Скопје, 27 јули 2023 (МИА) - Деветгодишниот Јован Кутаноски од Струга кој е повеќекратен првак во тр...

Трет триатлон натпревар „Стопанска Триоги“ на 14 мај во Скопје

Трет триатлон натпревар „Стопанска Триоги“ на 14 мај во Скопје

Скопје, 14 март 2023 (МИА) - Триатлон клубот „Триоги Рејсинг“ во соработка со

Борислав Палашев и Магдалена Станковска победници на „Stopanska Triogy Triathlon“

Борислав Палашев и Магдалена Станковска победници на „Stopanska Triogy Triathlon“

Скопје, 16 мај (МИА) - Сениорот Борислав Палашев од триатлонскиот клуб „Палашев“ од Пазарџик и јуниорка...

По двегодишна пауза се враќа триатлонот „Стопанска Триоги“

По двегодишна пауза се враќа триатлонот „Стопанска Триоги“

Скопје, 19 април 2022 (МИА) – Во организација на клубот Триоги Рејсинг и Стопанска банка АД – Скопје, н...

Димовски победник на Белградскиот спринт триатлон

Димовски победник на Белградскиот спринт триатлон

Белград, 13 јуни 2021 (МИА) – Победник на 27. Белградски спринт триатлон, што се одржа вчера на Ада Циг...

Image

Остани поврзан