• недела, 14 јули 2024
Парламентот на Грузија го отфрли претседателското вето на законот за „странски агенти“

Парламентот на Грузија го отфрли претседателското вето на законот за „странски агенти“

Тбилиси, 28 мај 2024 (МИА) – Парламентот на Грузија денеска не ги прифати забелешките на претседател...

Во Грузија најавени протести поради новиот предлог-закон за странски агенти

Во Грузија најавени протести поради новиот предлог-закон за странски агенти

Тбилиси, 8 април 2024 (МИА) – Грузиската владејачка партија Грузиски сон денеска поднесе предлог-зак...

Грузиската владејачка партија повторно го воведе законот за „странски агенти“

Грузиската владејачка партија повторно го воведе законот за „странски агенти“

Тбилиси, 3 април 2024 (МИА) - Грузиската владејачка партија соопшти дека повторно го поднесува до па...

Русија го заостри контроверзниот Закон за странски агенти

Русија го заостри контроверзниот Закон за странски агенти

Москва, 30 јуни 2022 (МИА) - Русија одлучи да го направи построг ко...

Image

Остани поврзан