• вторник, 18 јуни 2024
Викторија Димитрова Јованова, дописничка на МИА, ја доби наградата за најдобра сторија за факти и дезинформации за човековата околина на СЕММ

Викторија Димитрова Јованова, дописничка на МИА, ја доби наградата за најдобра сторија за факти и дезинформации за човековата околина на СЕММ

Скопје, 23 април 2024 (МИА) – Новинарката Викторија Димитрова Јованова, дописничка на Медиумската ин...

Награди на СЕММ за најдобри новинарски стории на тема  „Факти и дезинформации за човековата околина“

Награди на СЕММ за најдобри новинарски стории на тема „Факти и дезинформации за човековата околина“

Скопје, 23 април 2024 (МИА) - Советот за етика во медиумите на Македони...

Земјотрес во околината на Штип

Земјотрес во околината на Штип

Скопје, 19 април 2023 (МИА) - Рано изутринава регистриран е земјотрес 74 километри југоисточно од Ск...

Image

Остани поврзан