• недела, 14 јули 2024
Формиран Локален младински совет во Општина Јегуновце, за претседател избран Мартин Стојановски

Формиран Локален младински совет во Општина Јегуновце, за претседател избран Мартин Стојановски

Тетово, 20 мај 2024 (МИА) -  Во рамки на Општина Јегуновце согласно одредбите од Закон за млади...

СДСМ: Младинските политики ја иницираат иновативноста и обезбедуваат финансиска поддршка

СДСМ: Младинските политики ја иницираат иновативноста и обезбедуваат финансиска поддршка

Скопје, 6 февруари 2020 СДСМ е одговорна партија која има слух за младите и преку своите мерки и полит...

Image

Остани поврзан