• сабота, 25 мај 2024
Рибарите од Општина Пустец бараат крапот да се пласира како преспански бренд

Рибарите од Општина Пустец бараат крапот да се пласира како преспански бренд

Дебар, 25 февруари 2024 (МИА) - Рибарите од Општина Пустец, каде живеат над 5 илјади жители-Македонц...

Во Делчево одржан Меморијалниот натпревар во спортски риболов на крап

Во Делчево одржан Меморијалниот натпревар во спортски риболов на крап

Делчево, 18 септември 2023 (МИА) - Спортско-риболовното друштво „Брегалница“ од Делчево и годинава г...

Се одржа „Крап куп Дебар 2023“, победник екипата „Ретро“ од Дебар

Се одржа „Крап куп Дебар 2023“, победник екипата „Ретро“ од Дебар

Дебар, 10 септември 2023 (МИА) – На брегот на Дебарско Езеро, кај градската плажа, изминатите четири...

Водите на Дебарско Езеро збогатени со 500 кг подмладок на крап

Водите на Дебарско Езеро збогатени со 500 кг подмладок на крап

Дебар, 28 март 2021 (МИА) - Во водите на Дебарско Езеро, кај градската плажа, денеска беа пуштени 500 к...

Вардар, Црна Река и езерото Младост порибени со 1600 килограми крап

Вардар, Црна Река и езерото Младост порибени со 1600 килограми крап

Велес, 5 март 2021 (МИА) - Велешкото Здружение на спо...

Image

Остани поврзан