• недела, 14 јули 2024
Георгиевска-Јовевска, една од најуспешните жени менаџерки на средба со претседателката Сиљановска-Давкова

Георгиевска-Јовевска, една од најуспешните жени менаџерки на средба со претседателката Сиљановска-Давкова

Скопје, 13 јули 2024 Претседателката на Република Северна Македонија, Гордана Сиљановска Дав...

Стопанската комора на Северна Македонија  ги презентира резултатите од Анкетата за корупција (вo живо)

Стопанската комора на Северна Македонија ги презентира резултатите од Анкетата за корупција (вo живо)

Скопје, 25 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на Стопанската комора на Северна Македонија на која ќ...

Стопанска комора: Осигурувањето е силна поддршка на секој бизнис

Стопанска комора: Осигурувањето е силна поддршка на секој бизнис

Скопје, 20 јуни 2024 “Да се поседува полиса за осигурување треба да биде еден од приоритети...

Прес-конференција на Стопанска комора за Планот за раст на Западен Балкан (во живо)

Прес-конференција на Стопанска комора за Планот за раст на Западен Балкан (во живо)

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на Стопанската комора на Северна Македонија на тема „...

 Одборот за акредитација на високото образование на средба со Стопанската комора: Студиските програми да бидат во чекор со потребите на стопанството 

 Одборот за акредитација на високото образование на средба со Стопанската комора: Студиските програми да бидат во чекор со потребите на стопанството 

11 јуни 2024  Претседателот на Одборот за акредитација на високото образование проф. д-...

Бизнисот со Грција, странските инвестиции со Мизо и стартот на новата влада

Бизнисот со Грција, странските инвестиции со Мизо и стартот на новата влада

Скопје, 27 мај 2024  Пишува Бранко Азески, претседател на СКСМ И минатиот пат к...

Работна средба на Стопанската комора со раководството на „Македонија 2025“

Работна средба на Стопанската комора со раководството на „Македонија 2025“

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Стопанската комора на Северна Македонија де...

Стопанска комора: Нa компаниите им требаат предвидливи и пазарни услови за работење

Стопанска комора: Нa компаниите им требаат предвидливи и пазарни услови за работење

Скопје, 3 мај 2024 (МИА) - Осигурителните компании кои се членки на Групацијата на осигурувањето и н...

Османи: Покрај државен консензус за ЕУ, потребен е и економски државен консензус

Османи: Покрај државен консензус за ЕУ, потребен е и економски државен консензус

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Нашата економија е жртва на постојаните циклични политички кризи на по...

Стопанска комора: Регионална соработка за подобра интеграција во ЕУ

Стопанска комора: Регионална соработка за подобра интеграција во ЕУ

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Стопанската комора на Северна Македонија во рамки на проектот „Поддршк...

СДСМ на состанок со Стопанската комора, бизнисот бара рационално поставени буџетските трошења

СДСМ на состанок со Стопанската комора, бизнисот бара рационално поставени буџетските трошења

Скопје, 29 март 2024 (МИА) - Сите барања на Стопанската комора за Социјалдемократскиот сојуз се логи...

Претставници на ДУИ одржаа работна средба со СКСЗМ

Претставници на ДУИ одржаа работна средба со СКСЗМ

27 март 2024 Претставниците на Демократската Унија за Интеграција, Бујар Османи, министер за...

ТИРЗ и Стопанската комора ќе претстават 32 млади инспиративни луѓе пример „Иднината Почнува Дома“

ТИРЗ и Стопанската комора ќе претстават 32 млади инспиративни луѓе пример „Иднината Почнува Дома“

Скопје, 29 февруари 2024 (МИА) - Дирекцијата за Технолошки индустриски развојни зони на Република Се...

Прес-конференција на Азески и Мираковски (во живо)

Прес-конференција на Азески и Мираковски (во живо)

Скопје, 30 јануари 2024 (МИА) - Прес-конференција на претседателот на С...

Циркуларната економија - тема на месечното обраќање на Стопанската комора

Циркуларната економија - тема на месечното обраќање на Стопанската комора

Скопје, 29 јануари 2024 (МИА) - „Циркуларна економија - модел за минимизирање на отпадот и искористу...

Image

Остани поврзан