• четврток, 30 мај 2024
Изложба „Метаморфози“ на  Панде Петровски во галеријата „Остен“

Изложба „Метаморфози“ на Панде Петровски во галеријата „Остен“

Скопје, 28 март 2024 (МИА) - Во галерија „Остен“ вечер  ќе биде от...

Изложба на графики од Панде Петровски во Пехчево

Изложба на графики од Панде Петровски во Пехчево

Пехчево, 5 март 2024 (МИА) - Во Пехчево отворена е изл...

Над 100 дела со мотиви од македонски села на  изложбата од Панде Петровски во КИЦ-Скопје

Над 100 дела со мотиви од македонски села на изложбата од Панде Петровски во КИЦ-Скопје

Скопје, 13 јули 2023 (МИА) - Со техниката која што ја употребувам, единствен сум во земјава кој на о...

„Срце куќа најширока“ изложба на цртежи од Панде Петровски

„Срце куќа најширока“ изложба на цртежи од Панде Петровски

Скопје, 13 јули 2023 (МИА) - Изложбата на слики од Панде Петровски насловена „Срце куќа најширока (м...

Image

Остани поврзан