• среда, 19 јуни 2024
МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 18 јуни 2024 (МИА) - Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична прија...

МВР-билтен (ДПЛ)

МВР-билтен (ДПЛ)

Скопје, 17 јуни 2024 (МИА) - На 15/16.06.2024 на подрачјето на...

Мицкоски: Ветивме функционална и правна држава, ефикасна Влада и реформи, за тое се потребни измени на Законот за државна управа (ДПЛ)

Мицкоски: Ветивме функционална и правна држава, ефикасна Влада и реформи, за тое се потребни измени на Законот за државна управа (ДПЛ)

Скопје, 5 јуни 2024 (МИА) - ВМРО-ДПМНЕ ги предложи во Собранието по скр...

МВР-билтен (ДПЛ)

МВР-билтен (ДПЛ)

Скопје, 4 јуни 2024 (МИА) - На 02.06.2024 во 20.00 часот,...

МВР-билтен (ДПЛ)

МВР-билтен (ДПЛ)

Скопје, 3 јуни 2024 (МИА) - Надворешната канцеларија за кримина...

МВР билтен ДПЛ

МВР билтен ДПЛ

Скопје, 1 јуни 2024 (МИА) - Полициски службеници вчера ги лишиле од слобода Т.П.(31) од село...

МВР-билтен (ДПЛ)

МВР-билтен (ДПЛ)

Скопје, 28 мај 2024 (МИА) - СВР Охрид поднесе кривична пријава...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

23 мај 2024 Скопје - Делегација на Собранието, во состав Марија Георгиевска...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - На 21.05.2024 во 01.15 часот во с.Наколец, ресенско, полициски с...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

14 мај 2024 Скопје - Претседателката Гордана С...

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

13 мај 2024  Скопје - Прес-конференција н...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - Единицата за внатрешни работи Центар и Бит Пазар при СВР Скопје...

МВР-билтен (ДПЛ)

МВР-билтен (ДПЛ)

Скопје, 10 мај 2024 (МИА) - СВР Скопје – Единица за насилен кри...

МВР билтен (ДПЛ)

МВР билтен (ДПЛ)

Скопје, 8 мај 2024 (МИА) - Р.Б.(28) од кичевското село Долно Страгомиште вчера во 3:00 часот...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

8 мај 2024 Претседателски и Парламентарни избори 2024: 

Image

Остани поврзан