• недела, 19 мај 2024
Соопштение од Македонска берза по повод менаџерските обраќања на котираните акционерски друштва

Соопштение од Македонска берза по повод менаџерските обраќања на котираните акционерски друштва

Скопје, 1 апрл 2024 Македонска Берза постојано вложува напори за зголемување на транспарентн...

Обраќања на завршната конференција на проектот „Зголемување на отпорноста кон климатските промени на локално ниво“ (во живо)

Обраќања на завршната конференција на проектот „Зголемување на отпорноста кон климатските промени на локално ниво“ (во живо)

Скопје, 30 јануари 2024 (МИА) - Обраќања на завршната конференција на п...

ЗЕЛС домаќин на 22. состанок на Заедничкиот консултативен комитет МК-ЕУ

ЗЕЛС домаќин на 22. состанок на Заедничкиот консултативен комитет МК-ЕУ

Скопје, 7 ноември 2023 (МИА) - Заедницата на единиците на локалната сам...

Image

Остани поврзан