• вторник, 11 јуни 2024

Обраќања на завршната конференција на проектот „Зголемување на отпорноста кон климатските промени на локално ниво“ (во живо)

Обраќања на завршната конференција на проектот „Зголемување на отпорноста кон климатските промени на локално ниво“ (во живо)

Скопје, 30 јануари 2024 (МИА) - Обраќања на завршната конференција на проектот „Зголемување на отпорноста кон климатските промени на локално ниво“ во организација на Центарот за климатски промени. 

Фото: МИА

Остани поврзан