• петок, 03 февруари 2023
Боби - официјално најстарото куче во поновата историја

Боби - официјално најстарото куче во поновата историја

Лисабон, 3 февруари 2023 (МИА) - Куче од Португалија е официјално најстарото ку...

Кијану Ривс побара забрана за доближување против натрапник

Кијану Ривс побара забрана за доближување против натрапник

Лос Анџелес, 3 февруари 2023 (МИА) - Маж е обвинет за повеќекратни обиди за упа...

Науката, наводно, блиску до генетско пресоздавање на исчезнатата птица додо

Науката, наводно, блиску до генетско пресоздавање на исчезнатата птица додо

Далас, 3 февруари 2023 (МИА) - Новата компанија „Колосат бајосајенсес“ (

Лекар предупредува дека и 13-годишните деца се премлади за социјални мрежи

Лекар предупредува дека и 13-годишните деца се премлади за социјални мрежи

Лос Анџелес, 3 февруари 2023 (МИА) - Многумина сметаат дека социјалните мрежи и...

Дабарот Фил предвиде уште шест недели зима

Дабарот Фил предвиде уште шест недели зима

Панксатони, 3 февруари 2023 (МИА) - Дабарот Панксатони Фил од градот Панксатони во американската сој...

Се тестира најголемиот автономен електричен товарен авион досега

Се тестира најголемиот автономен електричен товарен авион досега

Image

Остани поврзан