• недела, 02 април 2023
По двојното убиство блокиран пристапот кон Скопско кале, укажана лекарска помош на повредениот

По двојното убиство блокиран пристапот кон Скопско кале, укажана лекарска помош на повредениот

Скопје, 6 март 2023 (МИА) -  Едно лице со две прострелни рани е донесено вечерва во Универзитет...

Image

Миа мрежа