• e mërkurë, 24 korrik 2024
Rritet frekuenca e vendkalimeve

Rritet frekuenca e vendkalimeve "Bllato" dhe "Xhepishtë - Trebishtë" në Dibër

Dibër, 23 korrik 2024 (MIA) - Rritet frekuenca e dy vendkalimeve në kufirin RMV-Shqipri, afër Dibrës...

Stuhi me erë të fortë, reshje shiu, breshër dhe shkarkime elektrike pasditen e sotme në rajonin e Dibrës

Stuhi me erë të fortë, reshje shiu, breshër dhe shkarkime elektrike pasditen e sotme në rajonin e Dibrës

Dibër, 19 korrik 2024 (MIA) - Dibra sot pasdite është përfshirë nga stuhi e përcjellë me reshje të d...

Shfrytëzuesit e Dibrës, disa fshatrave dhe vendkalimi kufitar

Shfrytëzuesit e Dibrës, disa fshatrave dhe vendkalimi kufitar "Bllato" nesër nuk do të kenë energji elektrike

Dibër, 4 korrik 2024 (MIA) - Shfrytëzuesit nga Dibra, fshati Sellokuq, Spas, Banishtë dhe Krifca, si...

Në gjimnazet në Dibër dhe Qendër Zhupë në vitin e parë janë plotësuar 44 nga 340 vendet e planifikuara për nxënës

Në gjimnazet në Dibër dhe Qendër Zhupë në vitin e parë janë plotësuar 44 nga 340 vendet e planifikuara për nxënës

Dibër, 27 qershor 2024 (MIA) - Në gjimnazet “28 Nëntori” në Dibër dhe “ATA” në Qendër Zhupë, në regj...

Frekuencë e rritur në vendkalimet kufitare

Frekuencë e rritur në vendkalimet kufitare "Bllatë" dhe "Xhepishtë - Trebishtë", në Dibër

Dibër, 17 qershor 2024 (MIA) - Në vendkalimet kufitare "Bllatë" dhe "Xhepishtë - Trebishtë" në Dibër...

Në komunën e Dibrës gjithnjë e më pak filloristë

Në komunën e Dibrës gjithnjë e më pak filloristë

Dibër, 17 qershor 2024 (MIA) - Në tri shkollat ​​fillore komunale të komunës së Dibrës, prej vitit n...

Haxhinjtë nga Dibra para nisjes së nesërme për Mekë dhe Medine i realizuan të gjitha aktivitetet e nevojshme

Haxhinjtë nga Dibra para nisjes së nesërme për Mekë dhe Medine i realizuan të gjitha aktivitetet e nevojshme

Dibër, 4 qershor 2024 (MIA) - Besimtarët e Dibrës, të cilët këtë vit vendosën të realizojnë shtyllën...

Këshilli lokal i Dibrës për parandalim ka mbajtur takimin e parë të punës

Këshilli lokal i Dibrës për parandalim ka mbajtur takimin e parë të punës

Dibër, 3 qershor 2024 (MIA) - Në ambientet e komunës së Dibrës, nën udh...

Në Dibër sonte do të kryhet spërkatja kundër mushkonjave, bletarët t'i mbrojnë bletët

Në Dibër sonte do të kryhet spërkatja kundër mushkonjave, bletarët t'i mbrojnë bletët

Dibër, 22 maj 2024 (MIA) - Komuna e Dibrës njoftoi se prej sonte do të realizohet spërkatja kun...

Në tre gjimnazet në rrethinën e Dibrës, në vitin e parë mund të regjistrohen 408 nxënës

Në tre gjimnazet në rrethinën e Dibrës, në vitin e parë mund të regjistrohen 408 nxënës

Dibër, 20 maj 2024 (MIA) - Bazuar në konkursin e MASH-it për regjistrim në vitin e parë, në vit...

Në Dibër dalja deri ora 17 në zgjedhjet presidenciale 19 për qind, ndërsa në parlamentare 31 për qind, në Qendrën e Zhupës 16,67 për qind, respektivisht 16,78 për qind

Në Dibër dalja deri ora 17 në zgjedhjet presidenciale 19 për qind, ndërsa në parlamentare 31 për qind, në Qendrën e Zhupës 16,67 për qind, respektivis...

Dibër, 8 maj 2024 (MIA) - Në komunat Dibër dhe Qendra e Zhupës, pasdite, ngadalë po rritet dalj...

Jehona deri në ora 15 në Dibër, për zgjedhjet presidenciale 15 për qind, për parlamentare 23 për qind

Jehona deri në ora 15 në Dibër, për zgjedhjet presidenciale 15 për qind, për parlamentare 23 për qind

Dibër, 8 maj 2024 (MIA) - Dita elektrorale nga rrethi i dytë i zgjedhjeve të shtata me radhë pr...

Deri në orën 13 në Dibër 9 për qind dalje për zgjedhjet presidenciale edhe 15 për qind për zgjedhjet parlamentare, në Qendër Zhupë 9,34 për qind përkatësisht 9,38 për qind

Deri në orën 13 në Dibër 9 për qind dalje për zgjedhjet presidenciale edhe 15 për qind për zgjedhjet parlamentare, në Qendër Zhupë 9,34 për qind përka...

Dibër, 8 maj 2024 (MIA) - Dita e zgjedhjeve në komunën Dibër dhe Qendër Zhupë po kalon pa probleme,...

Në Dibër deri në orën 11 kanë votuar 4 për qind për presidencialet dhe 6 për qind për zgjedhjet parlamentare, në Qendrën Zhupë votuan 4,67 përkatësisht 4,73 për qind

Në Dibër deri në orën 11 kanë votuar 4 për qind për presidencialet dhe 6 për qind për zgjedhjet parlamentare, në Qendrën Zhupë votuan 4,67 përkatësish...

Dibër, 8 maj 2024 (MIA) - Rrjedha e votimit në rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale, si d...

Deri në orën 9 në Dibër jehona është 1,1 përkatësisht 1,5 për qind, në Qendrën Zhupë 1,60 përkatësisht 1,61

Deri në orën 9 në Dibër jehona është 1,1 përkatësisht 1,5 për qind, në Qendrën Zhupë 1,60 përkatësisht 1,61

Dibër, 8 maj 2024 (MIA) - Pa pengesa po zhvillohet procesi zgjedhor i zgjedhjeve parlamentare d...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR