• e hënë, 15 korrik 2024
Euroambasadori Gir për vizitë në Vinicë

Euroambasadori Gir për vizitë në Vinicë

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian, ambasadori Dejvid Gir sot...

Filkov-Gir: Zbatimi i agjendës reformuese është prioritet i shtetit

Filkov-Gir: Zbatimi i agjendës reformuese është prioritet i shtetit

Shkup, 7 korrik 2024 (MIA) - Gjendja me hapat reformues aktual dhe të planifikuar në gjyqësi, proces...

Konferencë për përparimin gjatë zbatimit të rekomandimeve të Misionit Vlerësues të BE-së nga Këshilli Gjyqësor - është e nevojshme të rikthehet besimi i njerëzve në sistemin gjyqësor

Konferencë për përparimin gjatë zbatimit të rekomandimeve të Misionit Vlerësues të BE-së nga Këshilli Gjyqësor - është e nevojshme të rikthehet besimi...

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Ambasadori evropian Dejvid Gir sot në Konf...

Nikoloski - Gir: Qeveria dhe BE-ja do të vazhdojnë të punojnë në proceset reformuese, luftën kundër korrupsionit, sundimin e ligjit

Nikoloski - Gir: Qeveria dhe BE-ja do të vazhdojnë të punojnë në proceset reformuese, luftën kundër korrupsionit, sundimin e ligjit

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Zëvendëskryetari i Qeverisë dhe ministri i Transportit, Aleksandar Niko...

Murtezani: Ndryshimet kushtetuese gjithsesi do të ndodhin, por përmes një procesi gjithëpërfshirës me konsensus të gjerë

Murtezani: Ndryshimet kushtetuese gjithsesi do të ndodhin, por përmes një procesi gjithëpërfshirës me konsensus të gjerë

Shkup, 1 korrik 2024 (MIA) - Ndryshimet kushtetuese janë domosdoshmëri dhe nuk ka altrenativë

Gir: Nuk shoh mundësi për ndryshim të kornizës negociuese dhe ai qëndrim nuk ka ndryshuar

Gir: Nuk shoh mundësi për ndryshim të kornizës negociuese dhe ai qëndrim nuk ka ndryshuar

Shkup, 1 korrik 2024 (MIA) - Gjithnjë kam qenë shumë i qartë për këtë marrëveshje që ishte arritur n...

Kryetari i Kuvendit Afrim Gashi u takua me ambasadorin evropian, Dejvid Gir

Kryetari i Kuvendit Afrim Gashi u takua me ambasadorin evropian, Dejvid Gir

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Afrim Gashi...

Në Tetovë është hapur Shtëpia e shtatë evropiane në shtet

Në Tetovë është hapur Shtëpia e shtatë evropiane në shtet

Tetovë, 5 qershor 2024 (MIA) - Në Tetovë sot filloi të funksionojë zyra e Shtëpisë Evropiane (Еurope...

Ambasadori Gir e vizitoi Universitetin e Tetovës

Ambasadori Gir e vizitoi Universitetin e Tetovës

Tetovë, 23 maj 2024 (MIA)- David Geer ambasadori i BE-së në vendin tonë, sot e vizitoi Universitetin...

Shënohet Dita e fitores mbi fashizmin dhe Dita e Evropës - 9 maj

Shënohet Dita e fitores mbi fashizmin dhe Dita e Evropës - 9 maj

Shkup, 9 maj 2024 (MIA)-  Me vendosjen e luleve të freskëta para m...

Gir: Presim zbatim të ndryshimeve kushtetuese për vazhdimin e rrugës së vendit drejt BE-së

Gir: Presim zbatim të ndryshimeve kushtetuese për vazhdimin e rrugës së vendit drejt BE-së

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Euroambasadori Dejvid Gir nuk e komenton deklaratën e kandidatit për pr...

Gir: Të përmbushen rekomandimet e OLAF, nuk do të ulen mjetet për Erazmus+

Gir: Të përmbushen rekomandimet e OLAF, nuk do të ulen mjetet për Erazmus+

Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Ambasadori i Bashkimit Evropian në vend, Dejvid Gir deklaroi se nuk do t...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR