• e enjte, 25 korrik 2024
Kaselakis: Nëse Qeveria e konsideron të dëmshme Marrëveshjen e Prespës, le të shkojë me VMRO-në të dakordohet për një marrëveshje të dobishme

Kaselakis: Nëse Qeveria e konsideron të dëmshme Marrëveshjen e Prespës, le të shkojë me VMRO-në të dakordohet për një marrëveshje të dobishme

Athinë, 31 maj 2024 (MIA) - Nëse Qeveria dhe Kryeministri konsiderojnë se Marrëveshja e Prespës ësht...

Kehaja: Marrëveshja e Prespës parashikon që emri i shtetit është i parevokueshëm

Kehaja: Marrëveshja e Prespës parashikon që emri i shtetit është i parevokueshëm

Athinë, 21 maj 2024 (MIA) - Marrëveshja parashikon se emri i shtetit është i parevokueshëm. Nga mome...

SIRIZA dorëzon në Parlamentin grek memorandumet me Maqedoninë e Veriut

SIRIZA dorëzon në Parlamentin grek memorandumet me Maqedoninë e Veriut

Athinë, 15 maj 2024 (MIA) - Në formën e propozim ligjeve, siç u njoftua dje, partia opozitare greke...

SYRIZA do t'i parashtrojë në Parlamentin grek tre memorandumet me Maqedoninë e Veriut

SYRIZA do t'i parashtrojë në Parlamentin grek tre memorandumet me Maqedoninë e Veriut

Athinë, 14 maj 2024 (MIA) - SYRIZA  në periudhën e ardhshme do t'i parashtrojë për ratifikim në...

Kaselakis: I bëjmë thirrje pushtetit të ri në Maqedoninë e Veriut të vijë në vete dhe të mendojë për përgjegjësitë ndaj ardhmërisë së popullit të vet

Kaselakis: I bëjmë thirrje pushtetit të ri në Maqedoninë e Veriut të vijë në vete dhe të mendojë për përgjegjësitë ndaj ardhmërisë së popullit të vet

Athinë, 12 maj 2024 (MIA) - Ne, si parti e cila shtrenjtë e ka paguar patriotizmin e vet, i bëj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR