• e shtunë, 22 qershor 2024
Barcelona për herë të parë në histori bie nga Liga e kampionëve pasi fitoi si mysafir

Barcelona për herë të parë në histori bie nga Liga e kampionëve pasi fitoi si mysafir

Barcelonë, 17 prill 2024 (MIA) - Barcelona për herë të parë në histori bie në fazën eliminatore në L...

PSZh dhe Borusia Dortmund gjysmëfinalistë të parë në Ligën e kampionëve

PSZh dhe Borusia Dortmund gjysmëfinalistë të parë në Ligën e kampionëve

Barcelonë, Dortmund, 17 prill 2024 (MIA) - Futbollistët e PSZh-së dhe Borusia Dortmundit kanë siguru...

PSZh ende i interesuar për Frenki de Jong

PSZh ende i interesuar për Frenki de Jong

Madrid, 4 prill 2024 (MIA) - Pari sen Zhermeni vazhdon të shfaq interes për reprezentuesin hola...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR