• e enjte, 25 korrik 2024
Në Francë nesër grevë e kontrollit të fluturimeve

Në Francë nesër grevë e kontrollit të fluturimeve

Paris, 24 prill 2024 (MIA) - Greva e kontrollorëve të fluturimit ajror e planifikuar për nesër prite...

Përfundoi greva e doganierëve grekë, nga mëngjesi është normalizuar hyrja në Greqi

Përfundoi greva e doganierëve grekë, nga mëngjesi është normalizuar hyrja në Greqi

Strumicë, 4 prill 2024 (MIA) - Mëngjesin e sotëm në ora 6 ka përfunduar greva dyditore e dogani...

Makinistët gjerman nga e enjtja përsëri në grevë

Makinistët gjerman nga e enjtja përsëri në grevë

Berlin, 4 mars 2024 (MIA) - Pas negociatave të pasuksesshme me hekurudhat gjermane (Dojçe Ban, DB),...

Nga 7 marsi grevë e të punësuarve në

Nga 7 marsi grevë e të punësuarve në "Pyjet nacionale", kërkojnë pagesë të rrogës

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Sindikata për ndërtimtari, industri dhe projektim (SNIP) paralajmëro...

Nga 7 marsi grevë e të punësuarve në

Nga 7 marsi grevë e të punësuarve në "Pyjet kombëtare"

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Sindikata e ndërtimtarisë, industrisë dhe projektimit (SNIP) paralajmëroi...

Grevë në Greqi për përvjetorin e aksidentit hekurudhor në Tempi

Grevë në Greqi për përvjetorin e aksidentit hekurudhor në Tempi

 Athinë, 28 shkurt 2024 (MIA) - Nën sloganin "Nuk harrojmë", Sindikata e të Pu...

Rregullisht qarkullojnë autobusët e NQP

Rregullisht qarkullojnë autobusët e NQP "Shkup", të punësuarit sot do ta marrin rrogën e janarit

Shkup, 16 shkurt 2024 (MIA) - Autobusët e Ndërmarrjes Qarkulluese Publi...

Greva e të punësuarve në FSSH u pezullua deri më 31 maj, sindikata pret vlera e njejtë e pikës të mbetet edhe pas zgjedhjeve

Greva e të punësuarve në FSSH u pezullua deri më 31 maj, sindikata pret vlera e njejtë e pikës të mbetet edhe pas zgjedhjeve

Shkup, 7 shkurt 2024 (MIA) - Rrogat në Fondin për sigurim shëndetësor nuk do të ndryshojnë dhe...

Greva në FSSH është pezulluar

Greva në FSSH është pezulluar

Shkup, 7 shkurt 2024 (MIA) - Greva në Fondin për Sigurim Shëndetësor është pezulluar, kumtoi Nga Sin...

Personeli në aeroportet e Frankfurtit dhe Mynihut filluan grevë 27-orëshe

Personeli në aeroportet e Frankfurtit dhe Mynihut filluan grevë 27-orëshe

Frankfurt, 7 shkurt 2024 (MIA) - Greva e personelit tokësor në Lufthanza filloi në disa aeroporte gj...

Lufthanza parashikon se nesër për shkak të grevës do të anulohen deri 90 për qind të fluturimeve

Lufthanza parashikon se nesër për shkak të grevës do të anulohen deri 90 për qind të fluturimeve

Frankfurt, 6 shkurt 2024 (MIA) - Kompania ajrore Lufthanza parashikon se nesër do të anulohen d...

Xhaferi për MIA-n: Duhet përsëri të rishikohet vendimi për uljen e pagave në FSSH

Xhaferi për MIA-n: Duhet përsëri të rishikohet vendimi për uljen e pagave në FSSH

Shkup, 6 shkurt 2024 (MIA) - Kryeministri teknik Talat Xhaferi ka mbajtur takim koordinues me përfaq...

Dita e dytë e grevës së të punësuarve në FSSH, presin që Qeveria të bisedojë për kërkesën e tyre

Dita e dytë e grevës së të punësuarve në FSSH, presin që Qeveria të bisedojë për kërkesën e tyre

Shkup, 6 shkurt 2024 (MIA) - Të punësuarit në Fondin e Sigurimit Shënde...

Punonjësit e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore hynë në grevë (PLT)

Punonjësit e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore hynë në grevë (PLT)

Shkup, 5 shkurt 2024 (MIA) - Punonjësit e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore (FSSH) dolën në grevë. T...

Sindikata e Klinikës me mbështetje të grevës të të punësuarve  në FSSH

Sindikata e Klinikës me mbështetje të grevës të të punësuarve në FSSH

Shkup, 5 shkurt 2024 (MIA) - Sindikata e Pavarur e të Punësuarve në klinikat universitare, qendrat,...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR