• e hënë, 20 maj 2024
Kuvendi e miratoi Ligjin për ndalimin e praktikave jokorrekte tregtare

Kuvendi e miratoi Ligjin për ndalimin e praktikave jokorrekte tregtare

Shkup, 13 mars 2024 (MIA) - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme e mirato...

Parandalohet tregti e paligjshme me papagaj

Parandalohet tregti e paligjshme me papagaj

Shkup, 11 shkurt 2024 (MIA) - Gjithsej 47 papagaj janë konfiskuar pasi një shtetas serb ka dashur që...

Rritje e qarkullimit në tregtinë me pakicë në nëntor

Rritje e qarkullimit në tregtinë me pakicë në nëntor

Shkup, 29 dhjetor 2023 (MIA) - Në tregtinë me pakicë, në muajin nëntor...

Irani dhe Rusia kanë rënë dakord të bëjnë tregti në rialë dhe rubla

Irani dhe Rusia kanë rënë dakord të bëjnë tregti në rialë dhe rubla

Moskë/Teheran, 27 dhjetor 2023 (MIA)  - Irani dhe Rusia kanë finalizuar marrëveshjen sipas së c...

Qeveria javën e ardhshme pritet të miratojë ligjin për praktika të padrejta tregtare dhe ta dorëzojë në Kuvend

Qeveria javën e ardhshme pritet të miratojë ligjin për praktika të padrejta tregtare dhe ta dorëzojë në Kuvend

Shkup, 7 nëntor 2023 (MIA) - Ligji i propozuar për praktika të padrejta tregtare pritet javën e ardh...

Shpëtohen 1.000 mace nga tregtia e paligjshme e mishit në Kinë

Shpëtohen 1.000 mace nga tregtia e paligjshme e mishit në Kinë

Pekin, 25 tetor 2023 (MIA) - Policia në Kinë ka shpëtuar 1.000 mace nga një kamion që lëvizte drejt...

Bytyqi në Uashington: Shkëmbimi i mallrave me SHBA është në rritje, potenciali i bashkëpunimit do të rritet edhe më shumë

Bytyqi në Uashington: Shkëmbimi i mallrave me SHBA është në rritje, potenciali i bashkëpunimit do të rritet edhe më shumë

Shkup, 26 shtator 2023 (MIA) - Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut...

BE-ja në tremujorin e dytë të vitit 2023, realizoi një suficit tregtar prej një miliard euro

BE-ja në tremujorin e dytë të vitit 2023, realizoi një suficit tregtar prej një miliard euro

Bruksel, 28 gusht 2023 (MIA) - Pas gjashtë tremujorësh radhazi deficitesh, bilanci tregtar i BE-së n...

Rritje e tregtisë së produkteve bujqësore dhe ushqimore në BE

Rritje e tregtisë së produkteve bujqësore dhe ushqimore në BE

Bruksel, 25 gusht 2023 (MIA) - Pas rënies së regjistruar në prill të këtij viti, në muajin maj tregt...

Po ndiqet situata me çmimet, nëse vlerësohet se është e nevojshme do të vazhdojë Vendimi për marzhet tregtare

Po ndiqet situata me çmimet, nëse vlerësohet se është e nevojshme do të vazhdojë Vendimi për marzhet tregtare

Shkup, 28 qershor 2023 (MIA) - Duke parë faktin se në treg ka një stabilizim të çmimeve vendore që ë...

Konferenca rajonale

Konferenca rajonale "Bashkë të suksesshëm! Mbikëqyrje dhe qasje rajonale për parandalimin dhe luftën kundër tregtisë me njerëz"

Shkup, 30 maj 2023 (MIA) - Qendra Rajonale e Nismave për Migrim, Azil dhe Refugjatë (MARRI) dhe Shoq...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR