• e mërkurë, 24 korrik 2024
LSM ju bën thirrje punëtorëve në protestë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji

LSM ju bën thirrje punëtorëve në protestë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji

Shkup, 27 prill 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë organizon protestë me rastin e Ditës...

LSM do të kërkojë kthimin e shpenzimeve për ushqim dhe transport dhe rritjen e pagës minimale në të paktën 450 euro

LSM do të kërkojë kthimin e shpenzimeve për ushqim dhe transport dhe rritjen e pagës minimale në të paktën 450 euro

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM) tradicionalisht më 1 Maj do të...

Saiti: Nuk mendoj se kemi vendime jo cilësore, por sigurisht që mosbesimi zbulon diçka në lidhje me punën tonë

Saiti: Nuk mendoj se kemi vendime jo cilësore, por sigurisht që mosbesimi zbulon diçka në lidhje me punën tonë

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Besimi i ulët i qytetarëve në të gjitha ins...

LSM më 2 prill në protestë për shkak të vendimit të Gjykatës së Lartë, do të protestojë edhe më 1 maj

LSM më 2 prill në protestë për shkak të vendimit të Gjykatës së Lartë, do të protestojë edhe më 1 maj

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë paralajmëron disa protesta në periudh...

Trendafillov për ndërtesën e LSM-së: Shpresojmë që gjykatësit nuk do t'i nënshtrohen presionit politik ose oligarkik dhe se drejtësia do të fitojë

Trendafillov për ndërtesën e LSM-së: Shpresojmë që gjykatësit nuk do t'i nënshtrohen presionit politik ose oligarkik dhe se drejtësia do të fitojë

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM), që ta parandalojë konfiskimi...

LSM kërkon përsëritjen e procedurës për konfiskimin e Shtëpisë së punëtorëve, paralajmëron edhe protesta

LSM kërkon përsëritjen e procedurës për konfiskimin e Shtëpisë së punëtorëve, paralajmëron edhe protesta

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM),...

LSM-ja reagon që Propozim ligji për nëpunësit administrativë përsëri është vendosur në seancë parlamentare

LSM-ja reagon që Propozim ligji për nëpunësit administrativë përsëri është vendosur në seancë parlamentare

Shkup, 22 shkurt 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatatve të Maqedonisë reago...

Konfederata ndërkombëtare e sindikatave me mbështetje për LSM-në për marrjen e Shtëpisë së punëtorëve

Konfederata ndërkombëtare e sindikatave me mbështetje për LSM-në për marrjen e Shtëpisë së punëtorëve

Shkup, 16 shkurt 2024 (MIA) - Lidhja e sindikatave të Maqedonisë kumtoi se për Shtëpinë e punët...

LSM dorëzoi kërkesë te Këshilli Gjyqësor për shkarkimin e tre gjyqtarëve suprem  të cilët sollën vendim për marrjen e shtëpisë së punëtorëve

LSM dorëzoi kërkesë te Këshilli Gjyqësor për shkarkimin e tre gjyqtarëve suprem të cilët sollën vendim për marrjen e shtëpisë së punëtorëve

Shkup, 9 shkurt 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM) dorëzoi kërkesë te Këshilli Gj...

LSM kërkon dorëheqje të tre gjyqtarëve që kanë marrë vendim për marrjen e ndërtesës, paralajmërojnë procedurë edhe para Këshillit gjyqësor

LSM kërkon dorëheqje të tre gjyqtarëve që kanë marrë vendim për marrjen e ndërtesës, paralajmërojnë procedurë edhe para Këshillit gjyqësor

Shkup, 31 janar 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë kërkon dorëheqjen e gjyqtarëve Shpen...

VMRO-DPMNE do të dorëzojë 40-të amendamente për pakon e ligjeve nga MSHIA, prej të cilave 21 për Ligjin për nëpunës administrativ

VMRO-DPMNE do të dorëzojë 40-të amendamente për pakon e ligjeve nga MSHIA, prej të cilave 21 për Ligjin për nëpunës administrativ

Shkup, 31 janar 2024 (MIA) - Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së njofton se do të dorëzojë 21 amenda...

Gjykata Supreme konfirmoi se ka gjykuar në interes të shtetit  lidhur me pronësinë e ndërtesës së LSM-së

Gjykata Supreme konfirmoi se ka gjykuar në interes të shtetit lidhur me pronësinë e ndërtesës së LSM-së

Shkup, 24 janar 2024 (MIA) - Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot kumtoi se më 0...

Kovaçevski: Unë jam në anën e LSM-së, nuk komentoj vendime gjyqësore

Kovaçevski: Unë jam në anën e LSM-së, nuk komentoj vendime gjyqësore

Shkup, 24 janar 2024 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot në një deklaratë për mediat tha se...

LSM kërkon përgjegjësi dhe dorëheqje nga Gjykata supreme nëse është saktë se ka marrë aktvendim për marrjen e objektit të LSM-së

LSM kërkon përgjegjësi dhe dorëheqje nga Gjykata supreme nëse është saktë se ka marrë aktvendim për marrjen e objektit të LSM-së

Shkup, 24 janar 2024 (MIA) - Kryetari i Lidhjes së sindikatave të Maqedonisë, Sllobodan Trendaf...

Shporta minimale sindikaliste për janarin është 57.163 denarë

Shporta minimale sindikaliste për janarin është 57.163 denarë

Shkup, 22 janar 2024 (MIA) - Vlera e shportës minimale sindikaliste për janarin e vitit 2024 është 5...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR