• e enjte, 25 korrik 2024
Spasovski: Të mos harrohet 27 prilli - data më e zezë në historinë e demokracisë sonë

Spasovski: Të mos harrohet 27 prilli - data më e zezë në historinë e demokracisë sonë

 Shkup, 27 prill 2024 (MIA) - Bartësi në Njësinë e dytë zgjedhore i LSDM-së Oliver Spasovski so...

Spasovski nga Kumanova: Tejkalohen krizat, kompanitë energjetike në duart e qytetarëve

Spasovski nga Kumanova: Tejkalohen krizat, kompanitë energjetike në duart e qytetarëve

Kumanovë, 20 prill 2024 (MIA) - Bartësi i listës nga Njësia zgjehdore 2 e Koalicionit "Për Maqedonin...

VMRO-DPMNE ka parashtruar kallëzim penal kundër Oliver Spasovskit

VMRO-DPMNE ka parashtruar kallëzim penal kundër Oliver Spasovskit

 Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA)   - VMRO-DPMNE sot në Prokurorinë Publike ka dorëzuar kallëzi...

Spasovski: Ligji për masat kufizuese nuk duhet të tërhiqet, partneriteti strategjik me SHBA-në është i rëndësishëm për ne

Spasovski: Ligji për masat kufizuese nuk duhet të tërhiqet, partneriteti strategjik me SHBA-në është i rëndësishëm për ne

Shkup, 2 shkurt 2024 (MIA) - Ish-ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski tha se Ligji për ma...

Pançe Toshkovski mori detyrën e ministrit në MPB

Pançe Toshkovski mori detyrën e ministrit në MPB

Shkup, 29 janar 2024 (MIA)- Në hapësirat e Ministrisë së Punëve të Bren...

Spasovski: Po lë një trashëgimi që do të shërbejë si bazë solide për sukseset e ardhshme

Spasovski: Po lë një trashëgimi që do të shërbejë si bazë solide për sukseset e ardhshme

Shkup, 29 janar 2024 (MIA) - Me mbylljen e këtij kapitulli, besoj se po lë një trashëgimi që do të s...

Spasovski: Po bëhen analiza për koalicion të mundshëm LSDM-BDI

Spasovski: Po bëhen analiza për koalicion të mundshëm LSDM-BDI

Shkup, 27 janar 2024 (MIA) - Akoma po bisedohet dhe po bëhen analiza për koalicion të mundshëm LSDM-...

Persona nga MPB, gjykatat, prokuroritë, ministritë,... ishin bashkëpunëtorë të narko-grupit  kriminal

Persona nga MPB, gjykatat, prokuroritë, ministritë,... ishin bashkëpunëtorë të narko-grupit kriminal

Shkup, 25 janar 2024 (MIA) - Persona nga disa institucione shtetërore, duke përfshirë edhe MPB-në, k...

Spasovski: Është shpartalluar grupi kriminel, padi penale për të gjithë 16 personat prej të cilëve shtatë janë arrestuar

Spasovski: Është shpartalluar grupi kriminel, padi penale për të gjithë 16 personat prej të cilëve shtatë janë arrestuar

Shkup, 25 janar 2024 (MIA) - Në prokurorinë themelore publike për krim të organizuar dhe korrup...

Spasovski: Vijon procedura për kandidat presidencial, tani është me rëndësi të përgatitet një platformë e mirë zgjedhore për bllokun proevropian

Spasovski: Vijon procedura për kandidat presidencial, tani është me rëndësi të përgatitet një platformë e mirë zgjedhore për bllokun proevropian

Shkup, 24 janar 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Olive...

Ka formularë për pasaporta, dhënia e dokumenteve vazhdon edhe pas 12 shkurtit, siguron Spasovski

Ka formularë për pasaporta, dhënia e dokumenteve vazhdon edhe pas 12 shkurtit, siguron Spasovski

Shkup, 24 janar 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spa...

Spasovski: MPB-ja  e përfundon këtë vit 17 milionë euro të investuara në 80 objekte të rikonstruktuara dhe për 35 për qind paga të ritura

Spasovski: MPB-ja e përfundon këtë vit 17 milionë euro të investuara në 80 objekte të rikonstruktuara dhe për 35 për qind paga të ritura

Shkup, 24 janar 2024 (MIA) - Mbrojtja dhe siguria është baza për zhvillim të çdo shoqërie. Në a...

Spasovski: Uji i Bekuar është festë e vlerave të thella të krishterimit, le të jenë udhërrëfyes në jetën e përditshme

Spasovski: Uji i Bekuar është festë e vlerave të thella të krishterimit, le të jenë udhërrëfyes në jetën e përditshme

 Shkup, 19 janar 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski  u dërgoi ur...

Kovaçevski dhe Spasovski do të marrin pjesë në shënimin e Ujit të bekuar në Shkup

Kovaçevski dhe Spasovski do të marrin pjesë në shënimin e Ujit të bekuar në Shkup

Shkup, 18 janar 2024 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe ministri i Punëve të Brendshme...

Ende nuk ka vendim në LSDM se si do të dalë në zgjedhje, thotë Spasovski për koalicionin e mundshëm me BDI-në

Ende nuk ka vendim në LSDM se si do të dalë në zgjedhje, thotë Spasovski për koalicionin e mundshëm me BDI-në

Shkup, 17 janar 2024 (MIA) - Ende nuk ka vendim nga udhëhqësia e LSDM-së si si do të dalë në zgjedhj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR