• e shtunë, 22 qershor 2024
Pendarovski: Pres një kthesë në raundin e dytë të zgjedhjeve

Pendarovski: Pres një kthesë në raundin e dytë të zgjedhjeve

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Kandidati për president Stevo Pendarovski sonte në një intervi...

Debati presidencial i TVM-së i grindi kandidatët në rrjetet sociale

Debati presidencial i TVM-së i grindi kandidatët në rrjetet sociale

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Debati presidencial nëTVM i grindi kandidatët në rrjetet sociale. Ka...

Pendarovski: Me mobilizim masiv më 24 prill dhe më 8 maj nuk presim asgjë më pak se dy fitore

Pendarovski: Me mobilizim masiv më 24 prill dhe më 8 maj nuk presim asgjë më pak se dy fitore

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Sonte me praninë e madhe konfirmojmë se kjo nuk është komunë e VMR...

Pendarovski i hodhi poshtë akuzat e VMRO-DPMNE-së për takime të fshehta për amnisti të politikanëve

Pendarovski i hodhi poshtë akuzat e VMRO-DPMNE-së për takime të fshehta për amnisti të politikanëve

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nëse zotëri Hriatian Mickoski pohon se ka pasur takime të fshehta,...

Pendarovski ftoi kundërkandidatët në dy master debate, programin do ta prezantojë në konventën më 3 prill

Pendarovski ftoi kundërkandidatët në dy master debate, programin do ta prezantojë në konventën më 3 prill

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Kandidati për president Stevo Pendarovski,...

Ideja për hapjen e qendrave të rehabilitimit të ushtarëve ukrainas parimisht e pranuar, nevojitet përpunim i detajeve, thonë nga Kabineti i Pendarovskit

Ideja për hapjen e qendrave të rehabilitimit të ushtarëve ukrainas parimisht e pranuar, nevojitet përpunim i detajeve, thonë nga Kabineti i Pendarovsk...

Shkup, 7 mars 2024 (MIA) - Ideja për mbyllje të qendrave për rehab...

Takimi i presidentit Pendarovski me rektoren e UKIM-it, Angellova

Takimi i presidentit Pendarovski me rektoren e UKIM-it, Angellova

 Shkup, 24 shkurt 2024 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski sot ka pritur  rektoren e Univ...

Pendarovski: Askush nuk guxon të dënohet për shkak të mësndërrimit të patentës

Pendarovski: Askush nuk guxon të dënohet për shkak të mësndërrimit të patentës

Shkup, 11 shkurt 2024 (MIA) - Është e papranueshme që qyetarët e Maqedonisë, të cilët tashmë janë të...

Pendarovski në pritjen tradicionale vjetore për trupin diplomatik: Vendi duhet të qëndrojë në rrugën e integrimit evropian dhe ndërtimit të marrëdhënieve të mira fqinjësore

Pendarovski në pritjen tradicionale vjetore për trupin diplomatik: Vendi duhet të qëndrojë në rrugën e integrimit evropian dhe ndërtimit të marrëdhëni...

Shkup, 10 shkurt 2024 (MIA) - Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski, u drejtua në pritjen tradicio...

Kabineti i Pendarovskit: Dorëheqja e depozituar e Kovaçevskit pranohet nga kreu i shtetit

Kabineti i Pendarovskit: Dorëheqja e depozituar e Kovaçevskit pranohet nga kreu i shtetit

Shkup, 25 janar 2024 (MIA) - Kreu i shtetit Stevo Pendarovski e priti njoftimin për dorëheqjen e dep...

Takim i presidentit Pendarovski me Abdullah bin Muhamed Al Sheikh, kryetar i Kuvendit të Arabisë Saudite

Takim i presidentit Pendarovski me Abdullah bin Muhamed Al Sheikh, kryetar i Kuvendit të Arabisë Saudite

Shkup, 10 janar 2024 (MIA) - Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski sot ka pritur Abdullah bin Muham...

Pendarovski u ndau mirënjohje gjashtë artistëve të kulturës dhe Teatrit shqiptar

Pendarovski u ndau mirënjohje gjashtë artistëve të kulturës dhe Teatrit shqiptar

Shkup, 26 dhjetor 2023 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski sonte në ceremoni solemne në Hamami...

Pendarovski do t'i ndajë mirënjohjet Dekoratë për merita, Medalje për merita dhe Kartën e Republikës së Maqedonisë

Pendarovski do t'i ndajë mirënjohjet Dekoratë për merita, Medalje për merita dhe Kartën e Republikës së Maqedonisë

Shkup, 26 dhjetor 2023 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski sot në ceremoni solemne do të ndajë...

Pendarovski: Shteti duhet t'i japë mbështetje industrisë TIK

Pendarovski: Shteti duhet t'i japë mbështetje industrisë TIK

Shkup, 11 dhjetor 2023 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski sot foli në pritjen e Këshillit dre...

Pendarovski: Nuk shoh hapësirë që siç shkojmë drejt qeverisë teknike të krijohet klimë politike për ndryshime kushtetuese

Pendarovski: Nuk shoh hapësirë që siç shkojmë drejt qeverisë teknike të krijohet klimë politike për ndryshime kushtetuese

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA)- Nuk shoh hapësirë gjatë muajve të ardhshëm, siç shkojmë drejt qeverisë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR