• e martë, 16 prill 2024
Ivanovska: Nga anëtarët e rinj të KSHPK-së pres që të ndërtojnë fortifikatë të fuqishme nga ndikimet politike

Ivanovska: Nga anëtarët e rinj të KSHPK-së pres që të ndërtojnë fortifikatë të fuqishme nga ndikimet politike

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Kryetarja e Komisionit për Antikorrupsion, Biljana Ivanovska dëshiron...

Kovaçevski: KE-ja konstatoi harmonizim solid të legjislacionit tonë me atë evropian

Kovaçevski: KE-ja konstatoi harmonizim solid të legjislacionit tonë me atë evropian

Bruksel, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Nga Konferenca e Parë Ndërqeveritare më 19 korrik 2022 kur zyrtarish...

Strategjia për përmirësimin e transparencës së Qeverisë me Plan veprimi 2023-2026

Strategjia për përmirësimin e transparencës së Qeverisë me Plan veprimi 2023-2026

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Qeveria në mbledhjen e sotme e shqyrtoi dhe miratoi Strategjinë për tr...

Pendarovski: Gjatë 30 viteve të kaluara, Franca ishte shoqëruesja jonë edhe në të mirë edhe në të keqe

Pendarovski: Gjatë 30 viteve të kaluara, Franca ishte shoqëruesja jonë edhe në të mirë edhe në të keqe

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Gjatë gjithë këtyre 30 viteve të kaluara, Franca ka qenë shoqëruesja j...

Ministri britanik i Emigracionit Robert Xhenrik ka dhënë dorëheqje

Ministri britanik i Emigracionit Robert Xhenrik ka dhënë dorëheqje

Londër, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Ministri britanik i Emigracionit, Robert Xhenrik ka dhënë dorëheqje p...

Qeveria i përcaktoi propozim ndryshimet e Ligjit për sport për ndihmë direkte shtetërore në sport

Qeveria i përcaktoi propozim ndryshimet e Ligjit për sport për ndihmë direkte shtetërore në sport

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Qeveria në mbledhjen e sotme e shqyrtoi dhe përcaktoi tekstin e Propoz...

Është përcaktuar teksti i Propozim ligjit për falje

Është përcaktuar teksti i Propozim ligjit për falje

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Qeveria në mbledhjen e sotme e ka shqyrtuar dhe përcaktuar tesktin e P...

Ministria e Kulturës e ndërmerr rikonstruimin e Sallës Universale

Ministria e Kulturës e ndërmerr rikonstruimin e Sallës Universale

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Në mbledhjen e sotme të Qeverisë është miratuar informacioni nga Minis...

Bomgartner: Rruga që duhet ndjekur është ajo drejt BE-së

Bomgartner: Rruga që duhet ndjekur është ajo drejt BE-së

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Ambasadori francez Siril Bomgartner sonte në shënimin e 30-vjetorit të...

Avokati me të cilin Palevski shkoi në Beograd po merret në pyetje në stacion policor

Avokati me të cilin Palevski shkoi në Beograd po merret në pyetje në stacion policor

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Avokati Vasko Stojkov, me të cilin Lupço Palevski, i dyshuar i parë pë...

Financimi amerikan për Ukrainën

Financimi amerikan për Ukrainën "nuk mund të presë", paralajmëron Bajdeni

Uashington, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Senatorët amerikanë duhet të miratojnë fonde për përpjekjet lufta...

Aliu: Janë miratuar pesë ligje shumë të rëndësishme për qytetarët dhe shtetin

Aliu: Janë miratuar pesë ligje shumë të rëndësishme për qytetarët dhe shtetin

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Azir Aliu, përmes...

Pendarovski: Kemi mjaftueshëm kohë pas Vitit të ri që të mendojmë për zgjedhjet, tani nuk është koha

Pendarovski: Kemi mjaftueshëm kohë pas Vitit të ri që të mendojmë për zgjedhjet, tani nuk është koha

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Nuk e di se cili njeri normal apo politikan në ditë të këtilla të...

Kevin Mekarti paralajmëroi se do ta lëshojë Kongresin

Kevin Mekarti paralajmëroi se do ta lëshojë Kongresin

Uashington, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Republikani Kevin Mekarti, i cili u zgjodh dhe pastaj u ndërrua n...

Nga 11 dhjetori ndryshohet regjimi i komunikacionit në rrugën Prilep-Manastir

Nga 11 dhjetori ndryshohet regjimi i komunikacionit në rrugën Prilep-Manastir

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Nga data 11 e këtij muaji, për shkak të hulumtimeve gjeoteknike në rru...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR