• e hënë, 15 korrik 2024
Këto ditë do të kumtohet nga cilat libra do të mësohet në klasën e shtatë, është e mundur shtyrja e Konceptit për klasë të shtatë, të tetë dhe të nëntë

Këto ditë do të kumtohet nga cilat libra do të mësohet në klasën e shtatë, është e mundur shtyrja e Konceptit për klasë të shtatë, të tetë dhe të nënt...

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Byroja për zhvillim të arsimi...

Nuk ka libra të ri për klasën e shtatë dhe nga shtatori do të mësohet sipas programit të vjetër, do të rishikohet Koncepti për arsimin fillor

Nuk ka libra të ri për klasën e shtatë dhe nga shtatori do të mësohet sipas programit të vjetër, do të rishikohet Koncepti për arsimin fillor

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Libra për klasën e shtatë me programin e r...

Ministrat Janevska dhe Andonovski në takim me Këshillin Britanik për zhvillim të aftësive digjitale tek nxënësit

Ministrat Janevska dhe Andonovski në takim me Këshillin Britanik për zhvillim të aftësive digjitale tek nxënësit

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Këshilli Britanik do të vazhdojë t'i mbështesë përpjekjet e Qeverisë pë...

Janevska: Në shtator do të ketë libra për shkollat fillore dhe një pjesë më të madhe për shkollat e mesme

Janevska: Në shtator do të ketë libra për shkollat fillore dhe një pjesë më të madhe për shkollat e mesme

Shkup, 26 qershor 2024 (MIA) - Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Vesna Janevska sot deklaroi se për...

SHBA-ja do të ndihmojë për shtypjen e librave në Ukrainë

SHBA-ja do të ndihmojë për shtypjen e librave në Ukrainë

Uashington, 24 qershor 2024 (MIA) - SHBA-ja kumtoi se do të ndihmojë të shtypen tre milionë lib...

MASH: Filloi shtypja e teksteve shkollore nga klasa e parë deri në të shtatën

MASH: Filloi shtypja e teksteve shkollore nga klasa e parë deri në të shtatën

Shkup, 15 maj 2024 (MIA)- Filloi shtypja e të gjitha teksteve shkollore nga klasa e parë deri në të...

Hapet Panairi i librit - librat t'i kultivojmë si simbol i shpresës dhe dialogut

Hapet Panairi i librit - librat t'i kultivojmë si simbol i shpresës dhe dialogut

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) - Panairet e librave janë shumë më tepër se tregti me libra. Panaire...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR